19/07/2024
new-label
Dow Benelux B.V.
location iconHoek
type iconUitzenden
domain iconChemische industrie
19/07/2024
new-label
Manpower

Adminisratief ondersteuner Den Haag

€ 2749 - € 3544 Per maand
location icon'S-GRAVENHAGE
type iconUitzenden
domain iconElektronische productie
19/07/2024
new-label
Manpower
location iconAlmere
type iconVast
domain iconGezondheidszorg
19/07/2024
new-label
Manpower

Licensing Associate Amsterdam

€ 20,00 - € 22,00 Per uur
location iconAmsterdam
type iconUitzenden
domain iconProduceren van elektrische apparatuur
19/07/2024
new-label
Manpower

Supply Chain Planner Etten-Leur

€ 18,00 - € 22,00 Per uur
location iconEtten-Leur
type iconUitzenden
domain iconChemische industrie

Leer hier alles over het beroep administratief medewerker

Wat is een administratief medeweker?

In deze functie verwerk jij de administratie van jouw opdrachtgever. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om persoonsgegevens, maar ook onderzoeksdata, emails of financiële mutaties. Daarvoor werk je in de meeste gevallen met verschillende (digitale) systemen. Afhankelijk van de werkgever kunnen hier aanvullende taken bij komen, zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van analyses, het samenstellen van online content of het afhandelen van (telefonische) vragen.

Wat verdient een administratief medewerker?

 Een administratief medewerker verdient gemiddeld een brutosalaris van € 2.460 per maand (op basis van een fulltime baan van 40 uur per week). Jouw exacte salaris zal per opdrachtgever verschillen en hangt vaak af van werkervaring en kennisniveau.

Hoe word je opgeleid tot administratief medewerker?

Voor de rol van administratief medewerker wordt in de meeste gevallen niet gevraagd om een gerichte opleiding. Wel kun jij een opleiding of cursus volgen op het gebied van administratief werk. Als uitzendkracht van Manpower kan dit zelfs gratis, namelijk via de Manpower Academy! Denk hierbij bijvoorbeeld aan taalcursussen, opleidingen in (financiële) administratie of trainingen voor Word, Excel of Outlook.

Wat moet een administratief medewerker kunnen?

De functie-eisen voor administratief werk lopen erg uiteen. Voor sommige functies wordt gevraagd om minimaal mbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring, terwijl bij andere banen minimaal een hbo-diploma vereist is. Vaak is het daarnaast belangrijk dat jij de Nederlandse en/of Engelse taal beheerst en ervaring hebt met bijvoorbeeld de programma’s van Microsoft Office (Excel, Outlook en Word).

Waarom wil jij een administratief medewerker worden?

Er is altijd wel administratief werk te vinden. Dat betekent ook dat je in deze functie goed kunt doorgroeien. En omdat administratief werk erg uiteenlopend kan zijn, kun jij het zo uitdagend voor jezelf maken als jij zelf fijn vindt. Ook zijn er zowel parttime als fulltime opties en kun jij in veel gevallen (deels) thuiswerken. Op die manier kun jij jouw baan invullen zoals het jou handig uitkomt. Ook kun jij nog kiezen tussen een contract bij Manpower of direct bij de opdrachtgever. Kies jij voor een uitzendcontract bij Manpower? Dan mag jij in elk geval rekenen op pensioenopbouw en gratis toegang tot de Manpower Academy.