Altijd vakbekwaam en inzetbaar personeel

Bij Manpower kijken we naar het hele plaatje van een kandidaat. Naast de ervaring tellen ook de talenten en de persoonlijkheid mee. Hierdoor komen we altijd tot een passende oplossing voor iedere HR-uitdaging. Of het nu gaat om het vinden van een goede uitzendkracht tot die talentvolle collega die uiteindelijk in vaste dienst komt: de HR-services van Manpower bieden uitkomst.

 

Onze gespecialiseerde dienstverlening

We hebben altijd een uitgebreide talentenpool van vakbekwaam personeel tot onze beschikking. Met onze specialisaties in de sectoren transport en logistiek, productie en industrie, financieel, contact centers, zakelijke dienstverlening en overheid leveren we snel en efficiënt dienstverlening op maat.

Onze HR-diensten

Uitzenden

Werving & Selectie

Onsite Management

Detachering

Vacatureteksten

We helpen je ook graag met

mypath

MyPath: ontwikkelen en opleiden van personeel

Haal alles uit je medewerkers en leidt ze op met MyPath.

RPO

RPO (Recruitment Process Outsourcing) & MSP

Lost de employee journey het personeeltekort van jouw organisatie op? Ontdek Recruitment Process Outsourcing van Talent Solutions en wat het jouw bedrijf kan opleveren.

Vakantiekrachten

Vakantiekrachten

Seizoensgebonden piek opvangen? Onze gemotiveerde vakantiekrachten helpen de druk te verlichten.

Wat betekenen de laatste ontwikkelingen voor jouw personeelsbeleid?

Om inzicht te hebben in de moeilijkheidsgraad van het invullen van jouw vacature, hebben we de arbeidsmarktscan. Deze scan geeft in drie stappen een goed beeld van vraag en aanbod in jouw regio. Daarnaast krijg je inzicht in de wensen van kandidaten.

Vraag de arbeidsmarktscan aan