Over Manpower

Wereldwijd helpt Manpower al sinds 1948 bij flexibele personeelsoplossingen. Dat is de kern van onze organisatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen en een sterke vertegenwoordiging in onder meer de financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contactcentra, logistiek en productie.

Werk speelt een centrale rol in jouw en ons leven

Het zorgt voor inkomen, persoonlijke groei en ontwikkeling en geeft toegang tot sociale contacten. Manpower zet zich al sinds haar oprichting in om mensen op weg te helpen naar werk en hun talenten optimaal te benutten. 

Iedereen heeft talent

En dat talent willen we optimaal benutten. Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, helpen we ondernemers om succesvol te zijn én te blijven. Zodat ook jij kan doen wat je je klanten belooft. Daar zetten we ons elke dag voor in, met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst.

Eerlijkheid vinden we belangrijk

We zijn transparant en we doen wat we beloven. Zijn er geen geschikte kandidaten beschikbaar? Dan bieden we alternatieven. Denk aan opleidingstrajecten, hulp bij het ontdekken van talent of het overbruggen van afstanden tot de arbeidsmarkt.

Manpower is actief in ruim 80 landen

We zijn onderdeel van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

Wat is jouw talent?

Iedereen heeft talent. Het is oké als je nog niet weet wat je talent is. Want het is ons werk, jou te helpen, je talent te ontdekken!

Werken bij Manpower zelf?

Lijkt het jou leuk om bij Manpower zélf aan de slag te gaan? Ook dan horen we graag van je! We zijn namelijk altijd op zoek naar starters en professionals om onze vestigingen en ons hoofdkantoor in Diemen te versterken.

Bekijk onze vacatures

Wat kan Manpower voor jouw organisatie betekenen?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur een bericht en we nemen contact met je op.

Stuur ons een bericht