Onze visie

We willen leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve HR-oplossingen en -diensten, zodat de organisaties die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt helpen te groeien in de steeds veranderende wereld van werk.

 

Onze waarden

Wij hebben onze visie geformuleerd aan de hand van drie kernwaarden: mensen, kennis en innovatie.

Mensen: menselijk talent komt op de eerste plaats. We zijn oprecht bekommerd om onze mensen en om de rol die werk in hun leven speelt. We erkennen hun bijdrage tot ons succes en steunen hen dan ook zo goed mogelijk – in hun carrière, en daarnaast. Prestaties worden door ons aangemoedigd en beloond.

Kennis: we delen onze kennis en expertise zodat iedereen inziet hoe de wereld van werk verandert en hoe we daar het best op reageren. Op basis van die kennis verbeteren we constant onze diensten, oplossingen en relaties, en drijven we de evolutie van vakgebied voort.

Innovatie: we zijn leiders in de wereld van werk. We durven innoveren én evolueren. Dankzij onze ondernemingsgeest, drive en proactieve ingesteldheid zijn we in staat om de heersende normen in vraag te stellen en onze diensten constant te verbeteren.

 

Onze diensten

Werving & Selectie

Uitzenden

Vacatureteksten analyse & schrijven

Onsite Management

Manpower is onderdeel van ManpowerGroup, waar alles draait om de kracht van mensen.

ManpowerGroup is de wereldwijde vernieuwer van werk en verbindt menselijk talent met de kracht van organisaties. Zo zet ManpowerGroup de kracht van mensen in voor kleine en grote organisaties in alle sectoren. Andere merken van ManpowerGroup zijn Experis, Jefferson Wells en Talent Solutions