Wij maken ons sterk voor de kracht* van mensen

* jouw kracht = wie je bent + wat je kunt

De wereld van werk verandert supersnel. Mensen worden onrustig door de opmars van digitalisering en robots. En bedrijven ook; ben ik wel klaar voor de toekomst?

Wat zij lijken te vergeten is dat mensen altijd het verschil zullen maken. Technologie wordt slimmer, maar wat je als mens bijdraagt is niet te vervangen: teamspirit, ambitie, bedachtzaamheid, overtuigingskracht, plezier, empathie, expertise... Het zijn persoonlijke eigenschappen die het verschil blijven maken en die de cultuur van een organisatie bepalen.

Bij ManpowerGroup geloven we dat wie je bent minstens zo belangrijk is als wat je kunt. Bij ons gaat het niet alleen om skillsets en CV's. Al sinds 1948 kijken we naar wat iedereen persoonlijk kan toevoegen. We houden rekening met wat mensen belangrijk vinden, wie ze zijn en waar ze goed in zijn. Sommigen noemen dat de zachte kant, voor ons is het van grote waarde.

Wij maken ons sterk voor de kracht van mensen, we heten niet voor niets ManpowerGroup.

Bekijk onze certificeringen

Diversiteit, gelijkheid en Inclusiviteit binnen ManpowerGroup 

Inclusiviteitsbeleid 

Bij ManpowerGroup geloven we in de kracht van mensen en pleiten we voor acceptatie, respect en inclusie. We doen er alles aan om racisme te bestrijden en diversiteit, gelijkheid, inclusiviteit en verbondenheid binnen ons bedrijf te versterken. We weten ook, uit onze uitgebreide ervaring op de arbeidsmarkten over de hele wereld, dat het belangrijk is om al het beschikbare talent in te zetten en betrekken.  

Meldingen discriminatie

Meldingen van discriminatie nemen we zeer serieus en daar doen we grondig onderzoek naar. Uitzendkrachten kunnen via het meldpunt een melding maken als zij zich gediscrimineerd voelen. Vervolgens nemen onze vertrouwenspersonen de meldingen in behandeling. Tegen discriminatoire verzoeken van opdrachtgevers hanteren we een zero tolerance beleid. Dit geven we bij de start van onze samenwerking en tijdens voortgangsgesprekken ook duidelijk aan.

Onze diensten

Werving & Selectie

Vacatureteksten analyse & schrijven

Onsite Management

Manpower is onderdeel van ManpowerGroup, waar alles draait om de kracht van mensen.

ManpowerGroup is de wereldwijde vernieuwer van werk en verbindt menselijk talent met de kracht van organisaties. Zo zet ManpowerGroup de kracht van mensen in voor kleine en grote organisaties in alle sectoren. Andere merken van ManpowerGroup zijn Experis, Jefferson Wells en Talent Solutions