09/07/2024
new-label
Nobian Chemicals B.V.
location iconDelfzijl
type iconUitzenden
domain iconChemische industrie
09/07/2024
new-label
Manpower

Secretaresse regio Amsterdam

€ 2800 - € 3500 Per maand
location iconAmstelveen
type iconUitzenden
domain iconFinanciele instellingen
09/07/2024
new-label
Manpower

Junior secretaresse Amstelveen

€ 14,00 - € 17,00 Per uur
location iconAmstelveen
type iconUitzenden
domain iconOverige financiele dienstverlening
05/07/2024
new-label
Manpower
location iconDordrecht
type iconVast
domain iconIT
05/07/2024
new-label
Nobian Chemicals B.V.
location iconDelfzijl
type iconUitzenden
domain iconChemische industrie

Leer hier alles over het beroep customer service medewerker

Wat is een customer service medewerker?

Als medewerker customer service help jij klanten met al hun vragen, of dat nou is via de telefoon, per email of aan de servicebalie. Afhankelijk van jouw opdrachtgever werk jij met particuliere of zakelijke klanten. Jij onderhoudt in elk geval goed contact, laat geen vraag onbeantwoord en houd ondertussen alle administratie op orde.

Wat verdient een customer service medewerker?

Een customer service medewerker verdient gemiddeld een brutosalaris van € 2.420 per maand (op basis van een fulltime baan van 40 uur per week). Jouw exacte salaris zal per opdrachtgever verschillen en hangt vaak af van werkervaring en kennisniveau.

Hoe word je opgeleid tot customer service medewerker?

Voor de rol van customer service medewerker wordt in de meeste gevallen niet gevraagd om een vakgericht diploma. Wel wordt soms gevraagd om relevante werkervaring, bijvoorbeeld als customer service medewerker, klantenservice medewerker of klantadviseur. Bij sommige opdrachtgevers volg jij bovendien eerst een training voordat je begint. Als uitzendkracht van Manpower kun je daarnaast via de Manpower Academy gratis verschillende opleidingen, cursussen en trainingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan Klant- en Servicegericht Werken of trainingen voor Microsoft Excel, Outlook of Word.

Wat moet een customer service medewerker kunnen?

De exacte vereisten en vaardigheden die van een customer service medewerker worden verwacht, kunnen verschillen per opdrachtgever. Vaak wordt in elk geval gevraagd om minimaal mbo werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse gesproken en geschreven taal. Ook is het vaak belangrijk dat jij handig bent met digitale systemen en hier gemakkelijk tussen kunt schakelen. Ook neem je uiteraard een klantvriendelijke houding mee!

Waarom wil jij een customer service medewerker worden?

Er zijn altijd voldoende openstaande vacatures in de customer service. Door de verschillen in taken bij elke opdrachtgever, is er ongetwijfeld een baan die perfect bij jou past. Je hebt de mogelijkheid om zowel via Manpower op een uitzendcontract te werken als rechtstreeks bij de opdrachtgever. Daarnaast zijn er zowel parttime als fulltime mogelijkheden beschikbaar, en kun je naast een goed salaris profiteren van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Als je via Manpower als uitzendkracht aan de slag gaat, kun je bovendien rekenen op pensioenopbouw en gratis toegang tot de Manpower Academy.