24/07/2024
new-label
Manpower B.V.

Recruiter Manpower Amsterdam

€ 2400 - € 2900 Per maand
location iconAmsterdam
type iconVast
23/07/2024
new-label
Manpower
location iconMaastricht
type iconUitzenden
domain iconOverige productie
23/07/2024
new-label
Manpower

Sales support binnendienst Woerden

€ 2800 - € 3800 Per maand
location iconWoerden
type iconVast
23/07/2024
new-label
Manpower
location iconAMERSFOORT
type iconUitzenden
domain iconReparatie en installatie van machines en apparaten
22/07/2024
new-label
Manpower
location iconAlkmaar
type iconUitzenden
domain iconOverige zakelijke dienstverlening

Leer hier alles over het beroep commercieel medewerker binnendienst

Wat is een commercieel medewerker binnendienst?

In de rol van commercieel medewerker binnendienst zit jij eigenlijk tussen accountmanager en klant in. Jij speelt voor beide partijen een ondersteunende rol, bijvoorbeeld in het verwerken van bestellingen, bieden van salessupport en opstellen van rapportages.

Wat verdient een commercieel medewerker binnendienst?

Een commercieel medewerker binnendienst verdient gemiddeld een brutosalaris van € 2.510 per maand (op basis van een fulltime baan van 40 uur per week). Jouw exacte salaris zal per opdrachtgever verschillen en hangt vaak af van werkervaring en kennisniveau.  

Hoe word je opgeleid tot commercieel medewerker binnendienst?

Voor deze functie wordt in de meeste gevallen niet om een vakgericht diploma gevraagd, maar is een mbo-diploma op niveau 3 of hoger wel vereist. Daarnaast is het vaak belangrijk dat jij al relevante werkervaring op zak hebt. Ook kun jij als uitzendkracht bij Manpower via de Manpower Academy verschillende opleidingen, cursussen en trainingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Commercieel Medewerker Binnendienst of trainingen voor Microsoft Excel, Outlook of Word.  

Wat moet een commercieel medewerker binnendienst kunnen?

De precieze kennis en vaardigheden die gevraagd worden als jij voor commercieel medewerker binnendienst solliciteert, zullen per opdrachtgever verschillen. Vaak wordt in elk geval gevraagd om minimaal een mbo-diploma op niveau 3 aangevuld met relevante werkervaring. Daarnaast is meestal ook een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse gesproken en geschreven taal vereist. Tot slot is het vaak belangrijk dat jij goed met digitale systemen kunt omgaan en hier gemakkelijk tussen kunt schakelen.

Waarom wil jij een commercieel medewerker binnendienst worden?

Als commercieel medewerker binnendienst hoef je je geen moment te vervelen. Jouw werkzaamheden zijn namelijk erg divers. Er is voor deze rol ook altijd genoeg werk te vinden, dus er zit vast een baan tussen die goed bij jou past. Daarnaast kun je kiezen tussen parttime en fulltime mogelijkheden en mag jij naast een goed salaris rekenen op meer fijne arbeidsvoorwaarden. Tot slot kun jij ook nog kiezen tussen een uitzendcontract bij Manpower of direct bij de opdrachtgever. Ga jij via Manpower aan het werk? Dan kun jij rekenen op pensioenopbouw en gratis toegang tot de Manpower Academy.