Hoe een zoektocht eindigde in een vast contract

Het pad van Julian
Julian

Julian wist lang niet wat voor werk nou echt bij hem paste. Daarom wisselde hij regelmatig van baan. Dat veranderde toen Julian op de website van Manpower keek. Hij kwam al snel in contact met Sanna, Senior Consultant Werving & Selectie. Zij begeleidde Julian door het MyPath-traject, waarna hij aan de slag kon als site engineer bij Beumer Group. Julian is erg blij met zijn nieuwe baan en heeft inmiddels een vast contract gekregen! In deze blog vertelt hij meer over zijn zoektocht naar de ideale baan die hij dankzij MyPath heeft gevonden.

Van parkinghost tot site engineer met vast contract!

Voordat Julian bij Beumer Group aan de slag kon, zag zijn leven er anders uit. Hij werkte als parkinghost bij een parkeergarage en wisselde regelmatig van baan en uitzendbureau. Dit kwam voornamelijk doordat hij zich niet genoeg uitgedaagd voelde en geen voldoening uit zijn werk haalde. Op Manpower.nl kwam Julian de vacature tegen en raakte zo in contact met Sanna. Sanna zag talent in Julian door zijn sterke communicatie, enthousiasme en ijverigheid. Om zijn kennis te testen, nam Julian de TEO-assessment af. Dit geeft inzicht in je technische skills.

Julian rondde de test af met een score van 80 procent! Hierdoor kon hij snel aan de slag als site engineer bij Beumer Group. Dankzij zijn inzet en positieve houding, heeft Julian nu zelfs een vast contract gekregen.

Door een combinatie van enthousiasme, inzet en doorzettingsvermogen vanuit Julians kant en toekomstgerichtheid vanuit opdrachtgevers als Beumer, is er een duurzame match ontstaan tussen beide partijen.

Kijk goed naar waar je écht gelukkig van wordt

Omdat Julian zich eerst niet bewust was van zijn ambities en talenten, kon hij vaak zijn talent niet kwijt in een baan. Gelukkig gaat Julian nu met veel plezier naar zijn werk toe. Zo stimuleert Beumer hun werknemers door te groeien binnen het bedrijf middels het volgen van opleidingen. Julian wil graag doorgroeien tot 'Field Engineer'. De tip van Julian voor werkgeluk: kijk vooral goed naar waar je zelf gelukkig van wordt en wat goed bij jou aansluit. 

Julian over Beumer

"Ik heb nu meer vrijheid, er is vertrouwen en waardering voor werknemers. Na je inwerkperiode word je al snel losgelaten en ben je zelf verantwoordelijk voor je taken. Ik heb meer perspectief, een vast contract en doorgroeimogelijkheden." 

MyPath en TEO

MyPath Is er voor iedereen die de ambitie heeft om zich te ontwikkelen en via Manpower daardoor duurzaam ingezet kan worden. Onze collega's stippelen samen met jou een pad uit, die leidt naar jouw droombaan. Voor banen in de techniek werkt Manpower samen met TEO (Technisch Talent Ontdekken en Ontwikkelen). Een platform waarbij je online, maar ook praktijkgerichte trainingen en cursussen kunt volgen. Het versoepelt de zoektocht naar technisch talent door te focussen op potentiële skills en ontwikkeling in plaats van ervaring.