Het pad van Artur

We hadden een goed gesprek met Artur, een leergierige logistiek medewerker die geïnteresseerd is in de organisatie van het logistieke proces. Via Manpower kreeg hij de kans om deel te nemen aan het MyPath traject 'alles-in-1-voor-uitzendkrachten’. Hoe hij dit MyPath traject heeft ervaren, vertelt hij je graag!

Even voorstellen

Ik ben Artur en ik ben 34 jaar. Ik kom uit Polen en werk inmiddels 11 jaar in Nederland. Samen met mijn vriendin en dochter woon ik nu in Deventer. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en vind ik het fijn om films te kijken. Inmiddels werk ik acht jaar als logistiek medewerker bij Bosch in Deventer. Hier ben ik verantwoordelijk voor het verpakken, maar ook het picken van onderdelen. Ik heb het er naar mijn zin en ik leer veel nieuwe dingen. Daar vertel ik je later meer over!

Mijn kracht

Ik heb een paar persoonlijkheids- en beroepstesten gedaan. Dit was een onderdeel van het MyPath traject ‘Alles-in-1- voor uitzendkrachten waar ik via Manpower aan heb deelgenomen. Uit deze testen kwam naar voren dat ik goed ben in het bedenken van nieuwe dingen, goede voorstellen kan doen voor verbeteringen en dat ik talent heb voor leidinggeven. Als ik zo naar mezelf kijk, dan klopt dit ook wel. Ik hoop dat ik in de toekomst hier iets mee kan doen.

Verder leren en dingen verbeteren

Via de vereniging voor logistieke bedrijven heb ik de Logistics Management 1 opleiding gevolgd. Dit is een basiscursus over het logistieke proces. Vanwege de uitbraak van het coronavirus is het wel allemaal anders gelopen. Ik kreeg niet op locatie, maar online les. Dat vond ik wel jammer. Ik hou van praten en discussiëren! Ik keek er naar uit om interactie te hebben met de docenten en andere studenten. Het was verder ook even wennen omdat ik na 14 jaar weer scholing kreeg, en ook in het Nederlands. Dit is uiteindelijk allemaal goed gekomen!

De resultaten van de persoonlijkheids- en beroepstesten lieten zien dat ik goed ben in het bedenken van oplossingen. Het is voor mij een pluspunt dat ik nu mijn persoonlijke talent en de theoretische kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan goed kan combineren. Zo kijk ik ook naar de logistieke processen op de werkvloer en toon ik initiatief wanneer ik denk dat deze kunnen worden verbeterd.

Hulp van Manpower

Manpower heeft mij geïnformeerd over het MyPath traject 'Alles-in-1-voor-uitzendkrachten’. Er is geadviseerd om mij aan te melden om in aanmerking te komen voor dit traject. Via mijn contactpersoon bij Manpower ontving ik alle informatie. Toen heb ik mij aangemeld en de aanvraag werd goedgekeurd! Manpower heeft bijna alles voor mij gedaan, behalve de aanmelding. Dat kun je alleen persoonlijk doen. Als onderdeel van dit traject heb ik van Manpower ook een studievoucher gekregen voor de opleiding ‘logistiek teamleider’. De boeken heb ik al, nu moet ik alleen nog beginnen met de opleiding. Ik ben heel blij op de manier hoe ik ben geholpen!

Gewoon doorgaan!

Ik ben nu een uitzendkracht, maar natuurlijk wil ik graag dat hier verandering in komt. De logistiek is heel dynamisch en verandert voortdurend. Dit betekent dat ik niet constant hetzelfde doe in mijn werk en dat vind ik leuk. Ik wil dan ook graag verder groeien in dit vakgebied. Met behulp van de scholingsvoucher van Manpower volg ik nu een zelfstudie "Logistiek Teamleider". Met mijn opgedane vaardigheden kan ik een bijdrage leveren aan de uitdagingen van de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en gewoon doorgaan. Verder wil ik graag mijn rijbewijs halen. Zo wordt het voor mij wat makkelijker om te gaan en staan waar ik wil.