15/07/2024
new-label
Manpower

Junior customer service medewerker Rijen

€ 15,00 - € 16,00 Per uur
location iconRijen
type iconUitzenden
domain iconLandbouw en jacht
15/07/2024
new-label
Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen

Uitkeringsspecialist UWV Arnhem

€ 14,00 - € 22,00 Per uur
location iconArnhem
type iconUitzenden
domain iconOpenbaar bestuur - overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen
15/07/2024
new-label
Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen
location iconArnhem
type iconUitzenden
domain iconOpenbaar bestuur - overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen
15/07/2024
new-label
Manpower

Product data medewerker Oosterhout

€ 2600 - € 3100 Per maand
location iconOosterhout
type iconVast
domain iconGroothandel
15/07/2024
new-label
Xerox (Nederland) B.V.

Administratief medewerker Xerox Breda

€ 14,00 - € 16,00 Per uur
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconOverige zakelijke dienstverlening

Leer hier alles over het beroep logistiek administratief medewerker

Wat is een logistiek administratief medewerker?

In deze rol ben jij bezig met zowel het uitvoeren van logistieke werkzaamheden, als het bijhouden van de administratie ervan. Denk bijvoorbeeld aan het laden en lossen van inkomende goederen, het verplaatsen van deze goederen en het aanmaken van facturen. Afhankelijk van de opdrachtgever waarvoor jij aan de slag gaat, werk je met bijvoorbeeld een heftruck, handscanner en verschillende digitale systemen.

Wat verdient een logistiek administratief medewerker?

Een logistiek administratief medewerker verdient gemiddeld een salaris van € 2.440 per maand bruto (op basis van een fulltime baan van 40 uur per week). Jouw exacte salaris zal per opdrachtgever verschillen en hangt vaak af van werkervaring en kennisniveau.

Hoe word je opgeleid tot logistiek administratief medewerker?

Als logistiek administratief medewerker wordt vaak gevraagd om werkervaring en meestal niet om een gericht diploma. Wel kun je op dit gebied opleidingen en cursussen volgen, bijvoorbeeld via de Manpower Logistics Academy. Hier kun je bijvoorbeeld je hef- of reachtruckcertificaat behalen, trainingen voor VCA (VOL) volgen of meer leren over de Microsoft Office programma’s. Op die manier kun je jezelf verder ontwikkelen en binnen de logistiek doorgroeien naar bijvoorbeeld een allround logistiek medewerker of zelfs leidinggevende!

Wat moet een logistiek administratief medewerker kunnen?

De benodigde kennis en vaardigheden voor een logistiek administratief medewerker variëren afhankelijk van de opdrachtgever. Meestal is het essentieel dat je de Nederlandse en/of Engelse taal beheerst en fysiek in staat bent om zwaar werk te verrichten. Soms kan ook gevraagd worden naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), reach- en/of heftruckcertificaten en eerdere ervaring in de logistieke sector. De exacte vereisten kunnen verschillen per vacature, dus het is raadzaam om de specifieke eisen van elke opdrachtgever te raadplegen.

Waarom wil jij een logistiek administratief medewerker worden?

Naar logistiek administratief medewerker wordt altijd wel gezocht. Daardoor kun je in deze functie goed doorgroeien. Ook komen bij logistiek administratief werk veel verschillende werkzaamheden kijken, zodat jij je niet snel zult vervelen. Daarnaast zijn er genoeg logistieke functies waar je zonder diploma aan de slag kunt en zijn er parttime en fulltime mogelijkheden. Ook kun jij nog kiezen tussen een contract bij Manpower of direct bij de opdrachtgever. Ga jij als uitzendkracht via Manpower aan het werk? Dan kun jij rekenen op pensioenopbouw en gratis toegang tot de Manpower Academy.