Werken op projectbasis via detachering

Overweeg je om via detachering te gaan werken? Als je gedetacheerd wordt werk je op projectbasis bij een opdrachtgever. Daardoor heb je de kans om voor een bepaalde tijd ervaring op de doen bij een tof bedrijf. Manpower is op papier jouw werkgever. Dat betekent dat wij zorgen voor jouw loopbaanbegeleiding,  urenadministratie, arbeidsvoorwaarden tot en met het uitbetalen van je salaris. Bovendien zorgen wij voor een nieuwe uitdaging als je klaar bent met je klus!

Maak jouw profiel aan

Start met het zoeken naar jouw vaste baan en maak jouw Manpower account aan. Vul deze zorgvuldig in zodat wij vast een goed beeld van je krijgen. Dan gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jou!

Schrijf je in

Werken via een detacheringsbureau heeft enkele voordelen:

Je contract loopt via ons

Wij zijn op papier jouw werkgever. Dat heeft als voordeel dat je niet zomaar ontslagen kan worden en wij ervoor zorgen dat jouw arbeidsvoorwaarden vergelijkbaar zijn aan andere collega´s die wel in dienst zijn van je opdrachtgever.

Wij helpen je ontwikkelen met onze loopbaanbegeleiding

Wij investeren we graag in jouw loopbaanbegeleiding zodat we je kunnen blijven inzetten bij toffe klussen.

Klus afgelopen? Wij zorgen voor nieuwe opdrachten

Als je opdracht klaar is, begeleiden wij je naar jouw nieuwe uitdaging. We helpen je te ontdekken wat een goede volgende klus voor jou zou zijn en koppelen je aan een geschikte opdrachtgever.

Afwisseling biedt kansen

Je krijgt de unieke kans om de baan voor een periode eens uit te proberen en ervaring op te doen. In tegenstelling tot een vaste baan, is het voor beide partijen duidelijk dat het traject een bepaalde einddatum heeft. Dat maakt het makkelijker om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Je traint unieke skills en bouwt een netwerk

Doordat je wisselt na een bepaalde periode train je unieke skills, zoals flexibiliteit en communicatieve vaardigheden bijvoorbeeld. Ook bouw je een professioneel netwerk op wat altijd handig kan zijn in de toekomst.

Ontdek meer over het werken via Manpower

Een vaste baan

Kies voor zekerheid en vind een vaste baan via Manpower. Ontdek hier hoe het te werk gaat.

Uitzendwerk

Op zoek naar een tijdelijke klus? Laat je uitzenden. Bekijk hier hoe uitzenden via Manpower te werk gaat.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij te werk gaan bij Manpower? Bekijk wat voor voordelen werken via Manpower jou brengt en wat je van ons mag verwachten.

Ontdek MyPath

Manpower helpt je verder. Met ons MyPath programma bieden we online trainingen en workshops aan zodat je altijd klaar bent voor de arbeidsmarkt. Voor nu én voor de toekomst.

Lees meer over MyPath