Werken als uitzendkracht

Uitzendwerk is tijdelijk werk waarbij je wordt uitgezonden door een uitzendbureau (zoals wij, Manpower!). Dat betekent dat je voor een korte tijd aan de slag gaat bij een werkgever. De werkgever noemen we in dit geval ookwel inlener, omdat de organisatie jou "inleent" bij ons. Dit kan voor een dag zijn of een week bijvoorbeeld. Uitzendwerk is een fijne uitkomst als je door bepaalde plannen tijdelijk werk zoekt. Ook als je diverse klussen wilt uitproberen of werkervaring wilt opdoen is werken als uitzendkracht iets voor jou!

Uitzendwerk via Manpower

Ga je als uitzendkracht aan het werk via Manpower, dan ben je dienst van Manpower en verricht je werkzaamheden bij één van onze opdrachtgevers. Wij hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers die regelmatig extra hulp kunnen gebruiken. Je wordt ingezet in drukke tijden, tijdens vakanties, vervangt medewerkers bij ziekte of vervult een functie waar nog geen vaste kracht voor gevonden is. Je kunt dus als magazijnmedewerker bijspringen bij grote klanten als CEVA, of als sterke sjouwer een zomer lang bagage tillen op Schiphol.

Maak een profiel aan en start de zoektocht!

Wil jij uitgezonden worden? Maak nu jouw profiel aan en laat ons weten wie jij bent. Naar aanleiding van jouw profiel gaan wij op zoek naar passend uitzendwerk voor jou!

Schrijf je in

De voordelen voor uitzendkrachten bij Manpower

Groot netwerk met toffe uitzendklussen in het gehele land

Dankzij ons groot, landelijk netwerk hebben wij vacatures door het gehele land met topwerkgevers. Zo heb je ruime keuze en vinden de de uitzendklus die bij jou past.

We halen het maximale uit je talent met trainingen en opleidingen

Wil en kan je meer? Dan helpen wij jou verder! Met behulp van ons MyPath programma gaan wij kijken naar trainingen en opleidingen waardoor jij ontwikkelt naar de baan die je wilt.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als je via Manpower aan de slag gaat, val je automatisch onder de CAO voor Uitzendkrachten, de ABU-CAO 2021-2023. Daarin zijn alle arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten vastgelegd om je dienstverband met ons voor beide partijen tot een succes te maken.

Ontdek meer over het werken via Manpower

contract

Een vaste baan

Wil je meer zekerheid? Wij bemiddelen je graag naar een vaste baan. Je komt dan direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever. Bekijk hier hoe het werkt!

Gedetacheerd worden

Liever iets langer aan de slag zonder te binden aan een vast contract? Ga aan de slag op projectbasis via detachering! Bekijk hier hoe detachering werkt bij Manpower.

Onze werkwijze

Benieuwd op welke manieren wij jou aan werk kunnen helpen? Lees meer over onze werkwijzen en ontdek wat bij jou past!

Blijf leren en ontwikkelen met MyPath

Wil je trainingen volgen of groeien naar de baan van jouw dromen? Ontdek de ontwikkelingsmogelijkheden van ons MyPath programma!

Ontdek MyPath