De zekerheid van een vaste baan

Als je een vaste baan hebt, heb je direct een contract bij jouw nieuwe werkgever. Dat heeft als voordeel dat je ook op papier jouw carriere opbouwt bij het bedrijf. Jij bent een vaste werknemer en zij verzorgen jouw onder andere jouw loonadministratie, loopbaanbegeleiding en arbeidsvoorwaarden. Het fijne is dat nadat jij bent aangenomen je dus een aanspreekpunt hebt voor alles, jouw nieuwe werkgever.

Hoe krijg ik een vaste baan?

De snelste manier is om direct voor een vaste baan te solliciteren bij Manpower! Wij vinden de vaste baan die bij je past en je die nieuwe uitdaging biedt. Door ons grote netwerk aan opdrachtgevers en vacatures hebben wij een ruim aanbod aan verschillende functies en branches. We hebben zowel vaste functies als banen met uitzicht op een vast dienstverband. Wanneer je kiest voor het tweede, ga je dus eerst tijdelijk bij ons op contract. Als beide partijen tevreden zijn bij de afloop van het contract wordt je overgenomen. Dan wordt onze opdrachtgever officieel jouw nieuwe werkgever!

Maak jouw profiel aan

Start met het zoeken naar jouw vaste baan en maak jouw Manpower account aan. Vul deze zorgvuldig in zodat wij vast een goed beeld van je krijgen. Dan gaan wij opzoek naar een nieuwe uitdaging voor jou!

Schrijf je in

De voordelen van een vaste baan bij Manpower

Wij kijken naar jouw persoonlijkheid en wensen

Samen kijken we goed naar je cv, je kwaliteiten, je wensen en je persoonlijkheid. Wij willen je echt leren kennen! Zo vinden wij ook de vaste baan die ook echt bij past en jou die nieuwe uitdaging biedt. Is er een match? Dan krijg je een contract direct bij de opdrachtgever.

We begeleiden je tijdens het sollicitatieproces

Naast het zoeken van een geschikte vaste baan, helpen we je tijdens het sollicitatieproces. We zorgen dat je een sterke CV hebt die jou en jouw ervaring goed naar voren brengt. Daarnaast helpen we je ook tijdens de salarisonderhandeling.

Keuze uit een groot aanbod in diverse sectoren

We hebben een groot netwerk aan topwerkgevers waardoor we jou makkelijker kunnen koppelen aan de functie die je wilt en in welke regio je wilt werken.

Ontdek meer over het werken via Manpower

Gedetacheerd worden

Ga op projectbasis aan de slag en laat je detacheren bij een toffe werkgever of voor een leuke opdracht. Ontdek alles over detachering!

Uitzendwerk

Liever flexibel werken? Laat je uitzenden! Bekijk hier wat uitzenden inhoudt en hoe we te werk gaan.

Onze werkwijze

Benieuwd hoe je kan werken via Manpower? Ontdek wat voor voordelen werken via Manpower jou brengt!

Ontwikkel jezelf met MyPath!

Een opleiding volgen via ons uitzendbureau? Dat kan! Ontdek alle mogelijkheden en lees de succesverhalen van onze medewerkers.

Ontdek MyPath