De partner voor het vinden van talentvolle medewerkers voor de overheid

Of het nu gaat om tijdelijke banen, werving en selectie voor vast, het inzetten van ZZP-ers of totale recruitment oplossingen; bij Manpower is je opdracht in vertrouwde handen. Samen met jou brengen wij in kaart hoe we talenten bij jullie flexibel kunnen inzetten en hoe we hen het beste kunnen binden, boeien én verder ontwikkelen. 

Manpower bemiddelt in een breed scala aan overheidsfuncties en is een vertrouwde hr-adviseur voor de publieke sector. We hebben ruime ervaring met opdrachtgevers op verschillende niveaus: van Ministeries tot uitvoeringsorganen en gemeentelijke instellingen. Hierdoor kennen we de overheid als geen ander, weten we wat er speelt en bieden we een scala aan beproefde oplossingen.

 

Waarom kiezen voor Manpower?

1. Integriteit geborgd met onze ‘Ethical Stamp’

Wij dragen bij aan een integer personeelsbestand door het borgen van regels, het creëren van bewustwording en door in te grijpen waar nodig. Met onze Ethical Stamp – een jaarlijks verplichte e-learning - zorgen we dat onze flexibele arbeidskrachten en professionals zich bewust zijn van en zich conformeren aan de benodigde ethische standaarden.

2. Wendbaarheid én constante kwaliteit

We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de publieke sector met een bewezen mix van (gestandaardiseerde) werkprocessen en een proactive houding. Hierdoor kunnen we snel schakelen en nemen we het voortouw in het vastleggen, borgen en delen van kennis en ervaring.

3. Een leven lang leren

Bij Manpower staat talent centraal. Met onze persoonlijke aanpak, focus op permanente ontwikkeling met o.a. MyPath sluiten wij naadloos aan op het Strategisch Personeelsbeleid van de overheid. 

4. Onderdeel van ManpowerGroup

ManpowerGroup is de wereldwijde vernieuwer van werk en verbindt menselijk talent met de kracht van organisaties. Zo zetten we de kracht van mensen in voor kleine en grote organisaties in alle sectoren. Andere merken binnen ManpowerGroup zijn Experis, Jefferson Wells en Talent Solutions. Via Manpower heb je ook toegang tot de services van onze zustermaatschappijen.

5. Werken aan een inclusieve samenleving

Zinvol werk is essentieel voor elke werknemer. Werk zorgt voor zekerheid, stabiliteit en persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij Manpower dragen wij bij aan een inclusieve samenleving. Wij geloven dat iedereen talent heeft en de kans moet krijgen om dat talent in te zetten. 

Als ManpowerGroup werken wij daarom samen met diverse maatschappelijke instanties om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betekenisvol werk te helpen. Zo helpen we bijvoorbeeld – samen met Vluchtelingenwerk Nederland - vluchtelingen door hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. En bieden we – samen met JINC – sollicitatietrainingen, carrière coaching en snuffelstages bij verschillende bedrijven voor jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

 

De strijd om talent bij de overheid

Hoe zorg je als publieke organisatie dat je het juiste talent aantrekt en behoudt in de arbeidsmarkt van vandaag? Op 24 maart gingen Lidewey van der Sluis en Jeffrey van Meerkerk hierover in gesprek.

Kijk de webinar terug

Onze diensten

Werving & Selectie

Vacatureteksten analyse & schrijven

Onsite Management

Detachering Finance professionals

Detachering IT professionals

ZZP-dienstverlening

Divers werven: hoe pak je dat aan?

Bij het creëren van een divers personeelsbestand speelt de werving een belangrijke rol. Hoe kun je dit proces optimaliseren, zodat je een divers team creëert? Je leest het in onze blog.