Neem contact met ons op

Informatie voor werkzoekenden

Bekijk hier de informatie over werken via Manpower of neem contact met ons op via de contactpagina. Daar vind je ook de antwoorden op de meest gestelde vragen. We hebben ook regelmatig leuke acties en campagnes lopen, deze vind je op onze campagnepagina. Liever direct solliciteren? Bekijk ons ruime aanbod en ga voor de baan die bij jou past! 

Informatie voor werkgevers

Een vacature aanmelden? Dat doe je eenvoudig hier. Heb je een vraag of wil je eerst een gesprek? Laat het ons weten via het contactformulier. Liever meteen een consultant spreken? Bel dan naar een Manpower vestiging bij jou in de buurt.  

Informatie voor flexmedewerkers

Werk je via Manpower en heb je een vraag? Bekijk het overzicht van de veelgestelde vragen. Grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat. Liever direct contact? Bel dan je contactpersoon of jouw Manpower vestiging of maak gebruik van ons contactformulier. Op zoek naar informatie over jouw contract, gewerkte uren of loonstroken? Log dan in op jouw persoonlijke 'Mijn Manpower' account. Wil je in gesprek met een vertrouwenspersoon? Geef het aan bij je consultant of mail naar [email protected].

Melden van klachten en misstanden

Weten wat te doen bij een klacht of misstand? Bekijk onze klachtenprocedure.

Melden van een issue op de website

Is er volgens jou sprake van een beveiligingsprobleem of defect op onze website? Meld het ons direct.

Werken bij ManpowerGroup

Wil je werken bij Manpower of één van onze overige labels Experis, Jefferson Wells of Talent Solutions? Bekijk de mogelijkheden.

Voor de pers

Heb je vragen over Manpower Nederland, persberichten of onderzoeken, of wil je een interview aanvragen? Stuur een mail naar onze PR-manager.

Algemene voorwaarden

Manpower is lid van de ABU. Als ABU-lid staan wij voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Op onze dienstverlening zijn de volgende Algemene Voorwaarden van toepassing.

Contact met ons hoofdkantoor

De receptie van ons hoofdkantoor in Diemen is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur.

Per telefoon: 020 660 22 22
Per e-mail:    [email protected]

Het adres is Diemerhof 16-18, 1112 XN Diemen

Vestiging in de buurt

Ben je op zoek naar één van de Manpower vestigingen? Deze vind je in het vestigingen overzicht.

Vestiging zoeken