Werken zonder diploma

Werken zonder diploma

Vraag je je af of werken zonder diploma mogelijk is? Volgens Manpower is dit zeker het geval! Bijna bij elke vacature vragen werkgevers om diploma’s en ervaring, maar persoonlijke eigenschappen zijn wat ons betreft minstens zo belangrijk! Ook als je geen diploma hebt en graag wilt werken, dan kan dat prima, geloven wij. Als de wil er maar is, dan heb jij bij veel vacatures al een streepje voor. Heb je al veel gesolliciteerd naar diverse banen, zonder resultaat? En kun je nergens terecht, ondanks je motivatie, aanpakkersmentaliteit en resultaatgerichtheid? Stop dan met zoeken, want bij ons ben je op de juiste plek.

Werken zonder diploma kan namelijk wel degelijk! Manpower heeft genoeg banen waar je zonder diploma aan de slag kunt. Ook zijn er volop mogelijkheden om bepaalde certificaten te halen en opleidingen te volgen, zodat jij toch de juiste kwalificaties hebt om aan het werk te gaan. Manpower doet meer dan jou aan een baan helpen: samen halen wij alles uit jouw kunnen.

Zoek je werk zonder diploma? Dit zijn de mogelijkheden!

Benieuwd wat je zoal kunt doen en waar je aan de slag kunt zonder diploma? We vertellen alvast: er zijn veel verschillende mogelijkheden. Voor VodafoneZiggo zoeken wij bijvoorbeeld servicegerichte klantenservice medewerkers en commercieel medewerkers, waar geen opleiding voor vereist is. Ook bij PostNL kun je als postsorteerder aan de slag zonder diploma. Of wat dacht je van banen in de logistieke sector? Wij hebben continu vacatures voor logistiek medewerkers, orderpickers of magazijnmedewerkers, onder andere bij DHL. Voor echte regelneven - en tantes hebben wij regelmatig facilitaire vacatures. Lijkt je het leuk om als spin in het web te fungeren? Als facilitair medewerker voer je allerhande taken uit, waarmee je een belangrijke en afwisselende rol hebt binnen een organisatie.

Samen werken we aan je toekomst

Je ziet het, er zijn genoeg mogelijkheden, ook zonder diploma. Je kunt terecht bij veel opdrachtgevers in heel Nederland, in uiteenlopende functies. Dus of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Venlo of een andere plek in Nederland woont, ontdek de Manpower vacatures zonder opleiding en vind jouw nieuwe baan. Zie je een mooie kans, maar beschik je niet over de juiste opleiding? Niet getreurd! Via onze eigen opleidingen zorgen we samen dat jij straks de juiste papieren hebt. Wij bouwen samen met jou aan jouw toekomst.

Toch een opleiding? Dat kan via Manpower!

Werken via Manpower betekent: continue ontwikkeling door nieuwe ervaringen! Wij zijn er voor iedere werkzoekende, wat je achtergrond ook is. Wij zijn er dan ook voor werkzoekenden zonder opleiding. Onze hoofdtaak is zorgen dat jij een passende baan krijgt, door te kijken waar jouw talenten liggen. Maar daar houdt onze samenwerking niet op. Heb je nog niet de juiste kwaliteiten of zit je zonder ervaring? Door werken en leren te combineren, zorgen wij voor de juiste ontwikkeling. Daarvoor hebben wij een Manpower Talent Academy en een eigen online studieplatform. Door je opgedane kennis direct in de praktijk te brengen, ben jij straks de ideale werknemer!

Manpower Talent Academy

Omdat vernieuwing en mensen voor ons werk het allerbelangrijkst zijn, konden we natuurlijk niet zonder eigen opleidingscentrum. Met de Manpower Talent Academy kunnen wij echt het verschil maken, zowel voor werk(zoek)enden als opdrachtgevers. We hebben drie opleidingen: voor mensen die verder willen in de logistiek, productie en de financiële wereld. Zo kun je via de Wft Academy je certificaat Wet financieel toezicht halen, is er de Logistics Academy voor reach- en heftruckcertificaten en de Operator Academy voor je operator A of B certificaat. Meer weten? Hier lees je alles over de Manpower Academy’s. Manpower maakt het, samen met jou, mogelijk!

Studytube

Ook via ons online platform Studytube heb je toegang tot meer dan 180 trainingen. Dat geldt voor iedereen die werkt voor of via Manpower. Je kunt bijvoorbeeld meer leren over persoonlijke effectiviteit, marketing en arbo en veiligheid. Heb je een training afgerond? Dan ontvang je een officieel certificaat dat je op je cv en LinkedIn-account kunt zetten, zodat je kunt laten zien dat je weer een ervaring rijker bent. Met Studytube kun je zelfstandig zorgen voor bij- en omscholing, gratis en vanuit huis. Weet jij al welke Studytube cursus jij gaat volgen?

Zonder een opleiding aan het werk?

Wil je graag een (nieuwe) baan zonder dat je een diploma hebt? Je ziet, via Manpower is er veel mogelijk. Bekijk de vacatures en solliciteer direct online wanneer je jouw droombaan ziet.Zit er op dit moment niks bij dat bij jouw voorkeuren past? Stel dan de jobalert in. Wij houden je dan op de hoogte van mogelijkheden die wel bij jou passen.

Zit er op dit moment niks bij dat bij jouw voorkeuren past? Stel dan de jobalert in. Wij houden je dan op de hoogte van mogelijkheden die wel bij jou passen.

Wil je graag persoonlijk advies over je carrière? De HR-specialisten van Manpower staan voor je klaar. Het is onze passie om mensen verder te helpen en er voor iedereen te zijn! Neem contact op met een van onze recruiters via 088 - 28 28 128.