08/07/2024
NEW
Manpower
location iconAmsterdam
type iconTemporary
08/07/2024
NEW
Manpower
location iconAmsterdam
type iconTemporary
04/09/2023
Manpower
location iconAmsterdam
type iconTemporary
domain iconInformation services

Klantenservice vacatures Schiphol

Heb jij een passie voor reizen en sta jij graag in contact met mensen? Dan kun je deze eigenschappen combineren in een fantastische baan op Schiphol. Wij hebben alvast de leukste vacatures voor je uitgekozen. Jij hoeft deze alleen nog even door te lezen en vervolgens te solliciteren. Jouw nieuwe baan is binnen handbereik!

Wat ga je doen? 

Lange wachtrijen, vluchten die worden geannuleerd; het is chaos op Schiphol! Juist nu kun jij je steentje bijdragen in het verhelpen van al deze problemen. Vakantieminnend Nederland heeft jou dus nodig! Jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle vakantiegangers die via Schiphol reizen. Je zorgt ervoor dat ze de juiste informatie hebben over hun vlucht en kijkt samen met hen naar de beste oplossing. Jij bent dus degene die hen weer een glimlach op het gezicht bezorgt en hen laat genieten van hun welverdiende vakantie.

Als klantenservice medewerker kun je echt alle kanten op. Of je nu fulltime of parttime aan de slag wilt, of bijvoorbeeld deels vanuit huis. Manpower heeft talloze mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Misschien heb je al enige jaren ervaring als klantenservicemedewerker, customer service medewerker of klantadviseur en kun je dit direct inzetten in je nieuwe baan. Ook als je nog geen ervaring hebt, zijn er talloze mogelijkheden om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Manpower komt dan ook graag met je in contact om de mogelijkheden door te nemen!