22/04/2024
NIEUW
SSI Schäfer B.V.
location icon-
type iconVast
domain iconGroothandel
22/04/2024
NIEUW
Multilease B.V.
location iconDen Haag
type iconVast
domain iconVerhuur- en leasebranche
22/04/2024
NIEUW
Manpower

Loon- en salarisadministrateur Maastircht

€ 2500 - € 3500 Per maand
location iconMaastricht
type iconVast
domain iconOverige financiele dienstverlening
22/04/2024
NIEUW
Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen
location iconArnhem
type iconUitzenden
domain iconOpenbaar bestuur - overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen
22/04/2024
NIEUW
Manpower

Sales Support medewerker Amsterdam

€ 17,00 - € 21,00 Per uur
location iconAMSTERDAM
type iconUitzenden
domain iconElektronische productie

Leer hier alles over het beroep planner

Wat is een planner?

Het is als planner belangrijk dat je nauwkeurig bent en goed overzicht bewaart, want jij zorgt altijd voor kloppende planningen. Of het nou gaat om het inplannen van personeel, op peil houden van voorraden of het in goede banen leiden van bestellingen, jij bent de aangewezen persoon! Daarbij komt een hele hoop administratief werk kijken, maar ben je ook aan het schakelen tussen verschillende afdelingen en zorg je dat verstoringen zo snel mogelijk worden opgelost.

Wat verdient een administratief medewerker?

Als planner verdien je gemiddeld een brutosalaris van € 3.060 per maand (op basis van een fulltime baan van 40 uur per week). Jouw exacte salaris zal per opdrachtgever verschillen en hangt vaak af van werkervaring en kennisniveau.

Hoe word je opgeleid tot planner?

Dat verschilt per planner functie. Voor sommige banen is het belangrijk dat jij een specifiek diploma op zak hebt, terwijl voor andere functies vooral om relevante werkervaring wordt gevraagd. Mis jij bepaalde diploma’s of certificaten? Dan kun je via de Manpower Academy bijvoorbeeld de opleiding Supply Chain Management volgen, of certificaten halen voor bijvoorbeeld Microsoft Word of Excel of in logistieke richting. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen!

Wat moet een planner kunnen?

Voor de meeste planner functies is het belangrijk dat jij minimaal een mbo-diploma op zak hebt. Soms gaat het hierbij specifiek om een diploma in bijvoorbeeld logistieke richting of Supply Chain Management. Daarnaast is het vaak belangrijk dat jij de Nederlandse en/of Engelse taal beheerst en overweg kan met het SAP-systeem en/of de programma’s van Microsoft Office (Excel, Outlook en Word).

Waarom wil jij een planner worden?

Planner is echt dé baan voor jou als jij het leuk vindt om uitdagende puzzels op te lossen en je geen detail over het hoofd ziet. Tel daar nog een fijn salaris bij op en je hebt jouw ideale baan te pakken. Als planner kun je bovendien in veel gevallen (deels) thuiswerken, wat weer reistijd scheelt! Ook kun jij nog kiezen tussen een contract bij Manpower of direct bij de opdrachtgever. Kies jij voor een uitzendcontract bij Manpower? Dan mag jij in elk geval rekenen op pensioenopbouw en gratis toegang tot de Manpower Academy.