12/07/2024
NIEUW
Manpower

Klantadviseur Utrecht

€ 2900 Per maand
location iconDe Meern
type iconVast
11/07/2024
NIEUW
Cooperatieve Rabobank U.A.

Klantenservice medewerker Rabobank Utrecht

€ 15,00 - € 21,00 Per uur
location iconUtrecht
type iconUitzenden
domain iconFinanciele instellingen
04/07/2024
NIEUW
Coöperatieve Rabobank U.A.
location iconUtrecht
type iconUitzenden
domain iconFinanciele instellingen

Aan de slag in de klantenservice?

Of het nou gaat over het openen van een bankrekening, het afsluiten van een abonnement of het gebruiken van een product, het is fijn als jij met jouw vragen ergens terecht kunt. Daarom hebben de meeste bedrijven een klantenservice waar je heen kunt bellen, zodat je altijd zo snel mogelijk geholpen wordt. Aan de andere kant van de lijn moet dan natuurlijk ook iemand opnemen en alle vragen beantwoorden. Horen klanten binnenkort jouw stem door de telefoon?

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Heb jij misschien nog niet alle benodigde papieren op zak? Als je via Manpower aan het werk gaat, kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s halen. Voor iedereen die in de klantenservice werkt of wil werken, is er de Manpower Customer Service Academy. Hier kun jij gratis bijvoorbeeld je WFT-certificaat halen of een klassikale training klantcontact en andere functie-specifieke trainingen volgen. Op die manier kun jij jezelf blijven ontwikkelen!

Welke functies kan ik hier vinden?
Bij Manpower staan genoeg klantenservice-vacatures open. Afhankelijk van de opdrachtgever en de afdeling waar jij aan de slag gaat, zullen de werkzaamheden tussen verschillende klantenservice functies wel verschillen. Zo ben je in sommige functies de hele dag aan het bellen en voer je in andere ook administratieve werkzaamheden uit. Bij de ene baan beantwoord je alleen vragen, bij de andere breng je adviezen uit. Wat jij ook zoekt in jouw ideale rol, er zijn genoeg opties. Wie weet is jouw functietitel binnenkort wel klantenservice medewerker, customer service employee of klantadviseur!

Ik wil aan de slag! Maar waar?
Jij wilt aan het werk in de klantenservice. Leuk! Manpower heeft in regio Utrecht een hele hoop vacatures open staan binnen dit vakgebied. Ga bijvoorbeeld aan het werk bij Rabobank, Bosch of UWV! Of jij nou (deels) thuis wilt werken of in (de buurt van) Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Houten aan de slag wilt, er zit vast een vacature voor jou tussen!