Uitzendbureau Manpower Leeuwarden

Woon je in Friesland en zoek je een uitzendbureau in de buurt? De recruiters van Manpower Leeuwarden helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe baan.

Werken in Leeuwarden

De historische binnenstad van Leeuwarden is op zichzelf al een stedentrip waard. Toch is er naast de Oldenhove, de Waag en de verschillende gezellige hofjes nog veel meer te zien in en doen rondom deze stad. En dan hebben we het niet alleen over fietstochtjes door de natuur of watersporten op de vele grachten, kanalen en meren. Ook op het gebied van werkgelegenheid zijn in de regio Leeuwarden namelijk genoeg opties! Ga bijvoorbeeld aan de slag als klantenservice medewerker, klantadviseur of commercieel medewerker. Ben je meer op zoek naar een baan als operator, productiemedewerker of logistiek medewerker? Of ligt de rol van administratief medewerker jou perfect? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden!

Vind jouw droombaan!

Stel, jij wilt graag aan het werk in Leeuwarden of daar in de buurt, bijvoorbeeld in Drachten, Sneek of Bolsward. Dan helpen we je bij Manpower Leeuwarden graag bij je zoektocht! Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed op je plek zit, kijken we samen met jou naar welke vacature het best op jouw wensen aansluit. We hebben bijvoorbeeld vacatures met uitzendcontract via Manpower, maar werken ook met opdrachtgevers die jou graag zelf een direct contract aanbieden. Wil je graag fulltime aan de slag? Of toch liever parttime? Hoeveel wil je verdienen? Werk je graag op een vaste locatie of ga je het liefst iedere dag op klantbezoek? Er zijn opties genoeg!

Manpower Leeuwarden

Heb je vragen over het werken via Manpower? Kijk even op de hulppagina of je daar het antwoord kunt vinden. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze contactgegevens staan bovenaan de pagina. Bel of mail ons of kom gezellig even langs op onze prachtige locatie in Leeuwarden!

Zoek vacatures in Leeuwarden

Ben jij op zoek naar werk in Leeuwarden? Bekijk ons aanbod en vind jouw nieuwe baan!

Naar vacatures in Leeuwarden