Postsorteerders: de ware decemberhelden bij PostNL

December is een maand vol gezelligheid, warmte en cadeautjes. Maar wist je dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om dit feest een gouden rand te geven? De decemberhelden van PostNL zetten dag en nacht hun superkrachten in om jouw geknutselde kerstkaart en prachtige pakketje op tijd bij je geliefde te krijgen. Benieuwd naar de superkrachten van postsorteerders Gre en Anita? Ontdek het hier. 

 

 

Decemberheld Gre: een vrouw met een hart van goud

Gre is een gepensioneerde decemberheld. Haar superkrachten zijn het hebben van een gezonde dosis energie en een hart van goud. Hoewel ze de pensioenleeftijd al is gepasseerd legt ze haar werk als postsorteerder niet neer. "Waarom ik dit werk doe? Simpelweg omdat ik het leuk vind. Het houdt me actief en zo kan ik ook nog eens een mooi bijverdienen".   

Wat Gre het fijnst vindt aan de functie als postsorteerder, is de mogelijkheid om veel te bewegen. Het fysieke werk houdt haar actief en is haar manier om gezond en fit te blijven terwijl ze een extra zakcentje verdient. 

Daarnaast is het ook de warmte van haar collega's en het gevoel van saamhorigheid dat haar werk als postsorteerder zo leuk maakt. Samen zorgen ze ervoor dat alle kerstcadeautjes en kaarten op tijd worden geleverd door heel Nederland.  

 

 

Decemberheld Anita schittert op piekmomenten

De superkracht van Anita is flexibiliteit. Ze bepaalt haar eigen werktijden en schittert daarmee op piekmomenten op de werkvloer. "Bij PostNL kan ik mijn werktijden aanpassen aan mijn persoonlijke schema. Ik kan alle diensten voor de week daarop zelf invullen via de app. Soms ontvang je een melding voor een openstaande dienst, die je ook via de app kunt accepteren. 

Daarnaast vindt Anita het fijn dat er gezamenlijk hard gewerkt wordt. Tegelijkertijd ondersteunen de collega's elkaar en is er ook altijd tijd om even bij te kletsen tijdens het werk. 

 

Word decemberheld!

Lijkt het je ookleuk om net als Anita en Gre aan de slag te gaan als postsorteerder bij PostNL? Sluit je dan aan bij onze decemberheldenfamilie!Doe mee aan onze korte quiz en ontdek of jij een geboren decemberheld bent.