Zo kreeg Timothy een vast contract bij KLM!

Ook deze maand zetten we weer een nieuwe flexmedewerker in de schijnwerpers. Deze keer staat Timothy centraal. Hij heeft bij verschillende logistieke bedrijven gewerkt. Na een functie bij een fastfoodketen wilde hij toch weer graag de logistiek in. In 2017 besloot hij via Manpower te solliciteren  bij een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland: KLM. Timothy kon snel beginnen als bagagemedewerker.

Kort na zijn start was er de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding logistiek medewerker (BBL niveau 2). Timothy twijfelde geen moment en meldde zich als een van de eersten aan voor de opleiding. Samen met betrokken KLM-medewerkers hebben we Timothy begeleid om de opleiding succesvol af te ronden! Op eigen initiatief is Timothy vervolgens begonnen aan zijn BBL-niveau 3 opleiding. Ook dit heeft hij succesvol weten af te ronden! Een mooi voorbeeld van hoe we een individu beter voor kunnen sorteren op de arbeidsmarkt, maar ook kunnen motiveren om op eigen kracht door te blijven groeien!

In het begin vond Timothy de combinatie van werken en studeren wel een uitdaging. Het was voor hem alweer een tijdje geleden dat hij voor het laatst naar school was geweest. Timothy had te maken met onregelmatige diensten en moest daarnaast nog twee dagen naar school. Het was even omschakelen, maar toen hij de smaak te pakken kreeg, heeft hij beide studies ook succesvol afgerond. Dankzij zijn inzet, motivatie en begeleiding vanuit Manpower en KLM, heeft Timothy een vast contract ontvangen bij KLM.

Zijn succes dankt Timothy aan zijn omgeving die hem door dik en dun heeft gesteund. Timothy is trots op de successen die hij heeft behaald en ook wij, vanuit Manpower, zijn uiteraard super trots op Timothy en geloven dat hij nog lang niet is uitgeleerd!

Lijkt het jou ook leuk om, net als Timothy, via MyPath een opleiding te volgen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon of laat je gegevens achter via onze contactpagina. We denken graag met je mee!