De bijzondere verhalen van onze Manpower-helden

Ik Kan Het met Manpower

Bij Manpower geloven we in onze helden verspreid over Nederland. Wij geloven in Thijs, die via Manpower als postbezorger in zijn eigen dorp aan de slag kan. Wij geloven in Mara, die door haar MyPath-opleiding via Manpower uitgegroeid is tot productieleider. En wij geloven in Levi, de Manpower-consultant die ervoor zorgt dat mensen zoals Thijs en Mara hun talent in werk om kunnen zetten. Waardoor zij tegen zichzelf kunnen zeggen: ik kan het!

Vanaf nu willen we inzoomen op al die helden, ze de spotlight geven die ze verdienen en hun verhalen op de voorgrond krijgen. Want geloof ons: er zijn zóveel mooie verhalen te vertellen. 

Hoe we dat doen? Met onze vandaag gelanceerde Ik Kan Het-campagne, zowel online als offline! Op onze social media kanalen zal je wekelijks bijzondere, inspirerende verhalen tegengekomen.

Volg ons alvast op de volgende kanalen: LinkedInFacebookInstagram

Ook zullen we verschillende evenementen organiseren om talent te verbinden met opdrachtgevers. In november staan er ‘Ik Kan Het’ Open Dagen gepland bij verschillende opdrachtgevers in Zuid-Nederland. Daarover later meer!