Lorem Ipsum Dolor Sit Amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit:

Hoe schrijf ik me in bij Manpower?

Als je solliciteert naar een functie, kun je jezelf inschrijven door een Mijn Manpower- account aan te maken. In jouw Mijn Manpower-account kun je verschillende gegevens over jezelf en jouw voorkeuren kenbaar maken. Je kunt hierbij denken aan:

  • opleidingen en werkervaring;

  • gewenste functies;

  • e-mailnotificaties.

 

Vul jouw Mijn Manpower-profiel zo volledig mogelijk in. Wij kunnen jou dan beter vinden in onze database en je op de hoogte houden van passende vacatures! Nadat je jouw account cmopleet hebt gemaakt, kun je gemakkelijk solliciteren op vacatures die jij interessant vindt.

Hoe moet ik solliciteren?

Als jij al ingeschreven staat bij Manpower kun je met jouw e-mailadres en wachtwoord inloggen en solliciteren op de betreffende vacature. Vervolgens kun jij jouw motivatiebrief toevoegen en eventueel de laatste versie van je cv aan jouw sollicitatie toevoegen.

 

Let op! Je motivatiebrief wordt meegenomen in het sollicitatieproces, dus zorg voor een goede motivatiebrief. Het is niet mogelijk om later terug te keren naar jouw motivatiebrief om deze aan te passen. Voor sommige functies is geen motivatiebrief vereist, dit zal dan duidelijk aangegeven zijn.

 

Je ontvangt nu een bevestiging van jouw sollicitatie en je wordt dorgelinkt naar een online vragenlijst. Houd jouw e-mail dus ook goed in de gaten!