Lorem Ipsum Dolor Sit Amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit:

Hoe schrijf ik me in bij Manpower?

Als je solliciteert naar een functie, kun je jezelf inschrijven door een Mijn Manpower- account aan te maken. In jouw Mijn Manpower-account kun je verschillende gegevens over jezelf en jouw voorkeuren kenbaar maken. Je kunt hierbij denken aan:

 • opleidingen en werkervaring;

 • gewenste functies;

 • e-mailnotificaties.

 

Vul jouw Mijn Manpower-profiel zo volledig mogelijk in. Wij kunnen jou dan beter vinden in onze database en je op de hoogte houden van passende vacatures! Nadat je jouw account cmopleet hebt gemaakt, kun je gemakkelijk solliciteren op vacatures die jij interessant vindt.

Hoe moet ik solliciteren?

Als jij al ingeschreven staat bij Manpower kun je met jouw e-mailadres en wachtwoord inloggen en solliciteren op de betreffende vacature. Vervolgens kun jij jouw motivatiebrief toevoegen en eventueel de laatste versie van je cv aan jouw sollicitatie toevoegen.

 

Let op! Je motivatiebrief wordt meegenomen in het sollicitatieproces, dus zorg voor een goede motivatiebrief. Het is niet mogelijk om later terug te keren naar jouw motivatiebrief om deze aan te passen. Voor sommige functies is geen motivatiebrief vereist, dit zal dan duidelijk aangegeven zijn.

 

Je ontvangt nu een bevestiging van jouw sollicitatie en je wordt dorgelinkt naar een online vragenlijst. Houd jouw e-mail dus ook goed in de gaten!

Wat is de sollicitatieprocedure?

Om in aanmerking te komen voor een functie via Manpower dien je online te solliciteren op de vacature op onze website. Het eerste deel van de sollicitatieprocedure is online: na het doorlopen van de online procedure komt jouw sollicitatie in behandeling van de desbetreffende Manpower vestiging.

 

Voor de meeste vacatures dienen de volgende stappen in de sollicitatieprocedure te worden doorlopen:

 • Het beantwoorden van een online selectievragenlijst

 • Een (telefonisch) gesprek met een recruiter van Manpower

 

Aanvullend kunnen er voor bepaalde vacatures ook andere selectierondes zijn. Je kunt hierbij denken aan:

 • Een taalvaardigheids- , topo-, reken- en/of typetest

 • Een technisch assessment

 • Een competentietest

Daarnaast is elk bedrijf weer anders! Naast het traditionele sollicitatiegesprek zijn sommige bedrijven iets creatiever in hun manier van werven. Je kunt hierbij denken aan een rondleiding, een intake of een selectiedag.

 

Onder elke vacature informeren wij jou welke selectiestappen er bij de procedure horen. Zodat je goed weet wat je nog te wachten staat.

Kan ik een open sollicitatie doen?

Zie jij momenteel geen passende vacature maar wil je jezelf toch graag inschrijven? Klik dan hier om een Mijn Manpower account aan te maken.

Met een Mijn Manpower account:

 • Maak je jezelf vindbaar in onze database

 • Ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail (maak hiervoor een jobalert aan)

 • Solliciteer je super snel vanaf tablet, smartphone of desktop.

Ik heb nog niks gehoord over mijn sollicitatie, wat nu?

Vervelend als jij nog niks van ons hebt gehoord na je sollicitatie. Hieronder lees je wat je het best kunt doen in verschillende situaties:
 • Gedurende de online procedure informeren wij jou per e-mail over de status van jouw sollicitatie. Ben jij door de online selectieprocedure heen? Dan ontvang je van ons hierover een e-mail met daarin de gegevens van de consultant die jouw sollicitatie verder in behandeling neemt.

 • Heb jij de online procedure nog niet afgerond en je hebt niets gehoord? Neem dan contact met ons online team via: [email protected].

 • Heb jij de online procedure wel afgerond, maar je hebt nog niets gehoord? Neem dan contact op met de consultant die jouw sollicitatie verder in behandeling neemt. Deze gegevens vind je in de mail die jij eerder hebt ontvangen na het afronden van je sollicitatie

 

Kom je er dan nog steeds niet uit of staat je situatie er niet tussen? Neem dan contact op met ons via 088 - 28 28 128.

Kan ik mobiel solliciteren?

Je kunt met een mobiele telefoon of tablet solliciteren. De sollicitatie voer je in twee stappen uit:

 1. Klik op de “solliciteer direct” button op de vacaturepagina. Je voert je naam en contactgegevens in en je ontvangt daarna een e-mail.

 1. Heb je jouw cv (en motivatie) op je mobiel of tablet opgeslagen? Bijvoorbeeld via de Google Drive- of Dropbox-app? Dan kun je vanaf dit apparaat de e-mail openen en op de link klikken. Je vult de gevraagde gegevens in en upload jouw cv. Voeg eventueel een motivatie toe. Je sollicitatie is nu afgerond. Staat jouw cv niet opgeslagen op je telefoon of tablet? Rond je sollicitatie dan af op een pc of laptop.

Ik ga werken via Manpower, wat houdt dat in?

Manpower is jouw werkgever, je bent bij ons in dienst en sluit ook met ons een arbeidsovereenkomst af. Wij regelen alle administratieve zaken en betalen jouw loon uit.

De opdrachtgever is het bedrijf waar je daadwerkelijk gaat werken. Manpower zendt jou uit. De opdrachtgever heeft de leiding, houdt toezicht, vertelt je wat je werkzaamheden zijn en zorgt dat jouw werkplek veilig is.

Je kunt bij Manpower onder meer terecht met vragen over je loon, voor het opnemen van vakantiedagen en wanneer je ziek bent. Vragen over het werk dat je moet uitvoeren of over de veiligheidsvoorschriften, kun je aan jouw opdrachtgever stellen.

Waar kan ik vakantiebanen vinden?

Via deze pagina op Manpower.nl vind je al onze vakantiebanen.

Ik heb een vraag over een vacature, waar kan ik terecht?

Wij houden je per e-mail op de hoogte van de status van jouw sollicitatie.

 

Ben jij door de online selectieprocedure heen? Dan ontvang je een e-mail met contactgegevens van de consultant die jou verder helpt.

 

Heb jij de online procedure nog niet afgerond en heb je ook nog niets gehoord?
Neem dan contact met ons op via: [email protected].

 

Heb jij de online procedure wel afgerond, maar nog niets gehoord?
Neem dan contact op met de consultant die verantwoordelijk is voor die vacature. Deze gegevens vind je in de mail die je ontvangen hebt na het afronden van de online procedure.

Wat kan ik verwachten na mijn sollicitatie?

Wij houden je per e-mail op de hoogte van de status van jouw sollicitatie.

 

Ben jij door de online selectieprocedure heen? Dan ontvang je een e-mail met contactgegevens van de consultant die jou verder helpt.

 

Heb jij de online procedure nog niet afgerond en heb je ook nog niets gehoord?
Neem dan contact met ons op via: [email protected].

 

Heb jij de online procedure wel afgerond, maar nog niets gehoord? Neem dan contact op met de consultant die verantwoordelijk is voor die vacature. Die gegevens vind je in de mail die je ontvangen hebt na het afronden van de online procedure.

Mag Manpower referenties inwinnen bij mijn vorige werkgever?

Voordat je voor Manpower aan de slag gaat, laten we jou een referentieformulier invullen. Hiermee geef je ons toestemming dat we bij vorige werkgevers referenties mogen inwinnen.

Heb je al een Manpower account?

Als jij al ingeschreven staat bij Manpower kun je met jouw e-mailadres en wachtwoord inloggen. Vervolgens kun jij jouw motivatiebrief toevoegen en eventueel de laatste versie van je cv aan jouw sollicitatie toevoegen.

 

Let op! Je motivatiebrief wordt meegenomen in het sollicitatieproces, dus zorg voor een goede motivatiebrief. Het is niet mogelijk om later terug te keren naar jouw motivatiebrief om deze aan te passen. Als er geen motivatiebrief nodig is, staat dit duidelijk aangegeven. Je ontvangt nu een bevestiging van jouw sollicitatie en een uitnodiging voor een online selectieronde. Houd jouw e-mail dus goed in de gaten!

Hoe kan ik een ‘Mijn Manpower’ account aanmaken?

Je kunt een Mijn Manpower account aanmaken door te solliciteren op een van onze openstaande vacatures. Als je een geschikte vacature hebt gevonden, klik dan op de oranje button ‘Solliciteer direct’. Vul hierna alle gevraagde gegevens in, upload je cv en activeer je account met de activatiemail die je, nadat je alle stappen hebt doorlopen, ontvangt in je mail.

 

Het Mijn Manpower account is een online inschrijftool waarmee je kunt solliciteren op vacatures via Manpower.nl en waarna je - na het voltooien van de inschrijving - je je direct registreert bij Manpower.

 

Met een Mijn Manpower account:

 • Maak je jezelf vindbaar in onze database

 • Ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail (maak hiervoor een jobalert aan)

 • Solliciteer je super snel vanaf tablet, smartphone of desktop

Waar kan ik inloggen in Mijn Manpower account?

Je kunt inloggen op je Mijn Manpower account door te klikken op de button ' Inloggen Mijn Manpower' op de Manpower website. Deze button vind je in de rechterbovenhoek van de pagina.

Ik ben mijn Mijn Manpower wachtwoord vergeten of kwijt.

Indien je je wachtwoord bent vergeten kun je hier een nieuw wachtwoord aanmaken. Je ontvangt dan op het e-mailadres waarmee je bekend staat bij Manpower of waarmee je jouw Mijn Manpower-account aangemaakt hebt, een bevestigingsmail met daarin het nieuwe wachtwoord en een hyperlink waarmee je jouw nieuwe wachtwoord dient te bevestigen.

 

Let op! Wanneer je jouw wachtwoord niet hebt bevestigd, kun je ook niet inloggen. Volg de instructies in de bevestigingsmail daarom goed op.

8.4 System Security

8.4 System Security

8.4.1 Security Agreements

8.4.1 Security Agreements

8.4.2 Security Violations

8.4.2 Security Violations

8.5 Proprietary Rights

8.5 Proprietary Rights

9. Disclaimer, Liability Exclusion, Liability Limitation, Release and Indemnity

9. Disclaimer, Liability Exclusion, Liability Limitation, Release and Indemnity