19/03/2024
new-label
Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen

Uitkeringsdeskundige AW UWV Breda

€ 14,00 - € 22,00 Per uur
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconOpenbaar bestuur - overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen
26/01/2024
Manpower

Medewerker Business Support Breda

€ 13,00 - € 18,00 Per uur
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconOverige financiele dienstverlening
11/01/2024
Manpower

Logistiek Back Office Medewerker Breda

€ 2500 - € 3500 Per maand
location iconBreda
type iconVast
09/01/2024
Xerox (Nederland) B.V.
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconOverige zakelijke dienstverlening
04/12/2023
Manpower
location iconBreda
type iconVast
domain iconOverige productie
04/12/2023
Manpower

Sales Officer Breda

€ 13,00 - € 23,00 Per uur
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconVoedingsmiddelenindustrie
04/12/2023
Manpower

Operator regio Breda

€ 2730 - € 2885 Per maand
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconProduceren van metaalproducten
04/12/2023
Manpower

Medewerker binnendienst outbound

€ 2400 - € 2650 Per maand
location iconBreda
type iconVast
domain iconAardolie en gasindustire
04/12/2023
Manpower

Machine operators Breda

€ 3600 Per maand
location iconBreda
type iconVast
domain iconOverige productie

De levendigheid in Breda zorgt voor een zeer uitgebreid en divers aanbod vacatures. In de Noord-Brabantse stad zijn veel (hoofd)kantoren gevestigd van bedrijven die actief zijn in de dienstverlening. Ook wordt de stad geroemd om het prachtige centrum vol winkelstraten en horeca. Manpower werkt voor tal van bedrijven in Breda, van grote, internationale bedrijven, tot kleinere, lokale organisaties. Wij zoeken voor deze mooie opdrachtgevers dan ook altijd gedreven talenten die graag aan het werk willen.

Woon je in deze regio en wil je graag aan de slag? Bekijk alle mogelijkheden of vul jouw wensen in qua branche en dienstverband. Schroom niet om te solliciteren. Ook als wij jou niet direct kunnen plaatsen, kijkt ons team hoe wij jou toch verder kunnen helpen. Als je direct contact opneemt met onze recruiters in Breda, dan vertellen je zij graag meer over de vacatures.

Vacatures in en rond Breda

Heb jij al gezien voor welke vacatures in Breda wij invulling zoeken? Deze bruisende stad heeft werkzoekenden veel te bieden. Wanneer je zoekt naar een leuke baan is de eerste stap eenvoudig te zetten door het aanbod mogelijkheden online te bekijken. Solliciteren doe je via de website en is binnen twee minuten geregeld wanneer je een Manpower-account hebt. Wij voorzien je daarnaast graag van persoonlijk advies en geven antwoorden op al jouw HR-gerelateerde vragen. Het is binnen onze dienstverlening namelijk onze missie mensen verder te helpen en daarbij staan een persoonlijke aanpak, een luisterend oor en oog voor de toekomst altijd hoog in het vaandel. Wij maken je het zo makkelijk mogelijk om een nieuwe carrièrestap te maken. Wacht dus niet langer en begin met het bekijken van alle vacatures in de omgeving van Breda.

Manpower vacatures Breda

Op zoek naar vacatures in Breda? Bekijk dan zeker het aanbod van Manpower. Wij werken namelijk voor interessante en uiteenlopende opdrachtgevers in deze regio. Wij zoeken bijvoorbeeld regelmatig invulling voor vacatures als magazijnmedewerker, logistieke krachten en technische vakmensen. Ben jij een teamleider in de logistiek, operator of helpdesk medewerker? Dan kun je via ons snel aan de slag in de buurt van Breda.

Ook op dat gebied kunnen we bemiddelen tussen jou en diverse opdrachtgevers. Door het grote aantal kantoren, waaronder veel Benelux hoofdkantoren, is er ook genoeg administratief en dienstverlenend werk. Zo hebben we vacatures in de planning en controle. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke, parttime functie voor naast je opleiding, of juist naar een fulltime baan bij een bedrijf waar jij voor langere tijd op je plek bent, Manpower helpt je graag. De vacatures in regio Breda bekijken en direct solliciteren doe je snel en gemakkelijk op onze website.