Bekijk vacatures in Breda

Ben jij op zoek naar werk in Breda? Bekijk ons aanbod en vind jouw nieuwe baan!

Naar vacatures in Breda

Manpower vestiging Breda

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Breda? De recruiters van Manpower Breda helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan. 

Manpower Uitzendbureau in Breda

Manpower heeft regelmatig een groot aanbod vacatures in de industrie en gezondheidszorg. Maar juist in Breda is ook de vraag naar magazijnmedewerkers, logistieke krachten en technische vakmensen op het gebied van verspaning erg groot. Ben jij een CNC frezer, CNC draaier of CNC operator? Dan kun je via ons snel aan de slag in de buurt van Breda. 

Wil jij liever aan de slag op het gebied van horeca en retail? Ook op dat gebied kunnen we bemiddelen tussen jou en diverse opdrachtgevers.

Maar ook aan bureauzijde is er in Breda genoeg werk: zo hebben we vacatures in de planning en controle, maar ook veel parttime functies bij callcenters en klantenservices. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke, parttime functie voor naast je opleiding, of juist op zoek bent naar een vaste baan bij een bedrijf waar jij op je plek bent, Manpower helpt je graag.

Vacatures bekijken en direct solliciteren doe je snel en gemakkelijk op onze website. Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Je kunt ons uitzendbureau in Breda bellen via 076 – 515 65 40 of mail naar [email protected].