VBI Consolis

VBI denkt aan de toekomst. Duurzaamheid en creatief ondernemen zijn de tegels die het bedrijf hun goede weg laat vervolgen. Combineer dit samen met vakkundig personeel en je hebt een stevige fundering om de missie van VBI te doen laten slagen. Dat het personeel belangrijk is, blijkt wel uit de faciliteiten die voor jou beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kantine die voorzien is van een koffiezetapparaat, waterkoker, vers fruit en magnetron. Echter is dit slechts een deel van de voordelen van het werken bij VBI.

Wanneer je in dienst treedt, zul je snel genoeg merken dat de werksfeer het eerste is dat opvalt. Deze staat bekend als familiair, warm en bovenal eerlijk. Iedereen is vriendelijk voor elkaar en behulpzaam: een echt teamgevoel! 

Ontdek jouw baan bij VBI

In Nederland heeft VBI Consolis meerdere kantoren, bijvoorbeeld in Oss, Eastermar, Huissen en Kampen. Op deze locaties staat de veiligheid en welzijn van het personeel met stipt op nummer één.

Uiteraard heeft VBI de ambitie om de beste te zijn. Daarom wordt de nadruk binnen het bedrijf gelegd op kwaliteit, service en hoogwaardige productie. Mocht je de ambitie te hebben om zelf hier een behoorlijk steentje aan bij te dragen, zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Doorgroeien binnen de onderneming is dus zeker mogelijk!

Manpower heeft meerdere vacatures bij VBI Consolis, bijvoorbeeld storing‐ en onderhoudsmonteurs, productiemedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, technisch controleurs of logistiek medewerkers. Wil jij ook werken bij VBI? Bekijk dan nu het actuele aanbod van vacatures hieronder en solliciteer direct!

VBI Consolis video

Op de werkvloer bij VBI Consolis

…Europa's grootste producent van kanaalplaatvloeren. Kanaalplaatvoeren zijn betonnen prefab vloerelementen die worden gebruikt in woningbouw en utiliteitsbouw. VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon‐ en werkomgevingen.

VBI maakt het mogelijk dat partners hun doelen bereiken. Van architect tot aannemer en van woningbouwcorporatie tot particulier. Dat doet VBI door het leveren van de hoogste kwaliteit vloeren als onderdeel van een innovatieve draagconstructie.

Het kan altijd beter, slimmer of handiger

Of het nu gaat om nieuwe oplossingen voor slimme draagconstructies, of nieuwe services waardoor beter, sneller en goedkoper gebouwd kan worden, reken er dan maar op dat VBI er achteraan zit. De onderneming is voortdurend op zoek naar ruimte voor verbetering. Geldt dit dan alleen voor haar eigen producten? Nee, ook bij procesoptimalisatie en ketensamenwerking vervult VBI graag een efficiënte rol. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij ruime ervaring in het gezamenlijk ontwerpen en bouwen binnen nieuwe werkvormen, zoals LEAN en BIM.