10/06/2024
NIEUW
Welzorg Nederland B.V.
location iconNijmegen
type iconUitzenden
domain iconGezondheidszorg

LouwmanGroup

In het jaar 1923 starten het duo Louman en Parqui in Den Haag samen het bedrijf Louwman & Parqui. Het duurde ook niet lang voordat de eerste Dodges vanuit Amerika arriveerden in Nederland. Later voegden zij daar merken aan toe als Alfa Romeo, Chrysler en Morgan. Voor Toyota waren zij zelfs de eerste Europese importeur. En met succes! In no-time groeide het familiebedrijf uit tot één van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector.  

Het geheim achter het succes

Naast een breed aanbod aan verschillende auto’s is de persoonlijke dienstverlening die het bedrijf haar klanten biedt, zeer bepalend geweest de behaalde successen. Om dit te garanderen is het belangrijk dat iedere werknemer een passie heeft voor auto’s. Of je nu belt naar de klantenservice afdeling, een afspraak hebt in de showroom of gewoon uit nieuwsgierigheid even langs gaat bij één van de vijftig vestigingen, overal is een expert aanwezig die jou alles kunt vertellen of datgene wat jij wil weten. En dat is de kracht van Louwman Group. 

Een krachtenbundeling van twee Group's

Het bedrijf groeide natuurlijk ook op internationaal terrein. In 2011 nam het concern Welzorg Group over, waarmee zij ook voor ouderen en mensen met een beperking mobiliteitsoplossingen bieden. Welzorg is een grote organisatie en werkt onder andere samen met gehandicaptenorganisaties, verpleeghuizen en andere zorginstellingen om deze kwetsbare groep zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een mooie streven, uitgevoerd door een vooruitstrevend bedrijf.

Via Manpower kun je bij de Louwman Group aan de slag op verschillende afdelingen en functies. Zo kun jij bijvoorbeeld aan de slag als logistiek medewerker bij Louwman Logistics of als magazijnmedewerker bij Welzorg. Ligt het werk als klantenservicemedewerker dichterbij bij jouw hart? Dan ben je ook hiervoor aan het juiste adres! In het onderstaande overzicht zie je alle openstaande vacatures. 

LouwmanGroup video

Louwman Group - Van Passie naar droombaan

 

Over Louwman Group

Bij Louwman Group werken ze vanuit hun missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met onze 3.000 collega’s, verdeeld over 25 bedrijven, voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteitsoplossingen te bieden. Dat doen we door continu te verbeteren. Want samen zijn we Louwman!