08/07/2024
new-label
Manpower

Logistiek medewerker Katoen Natie Hoek

€ 13,00 - € 14,00 Per uur
location iconHoek
type iconUitzenden
domain iconChemische industrie

Katoen Natie

Katoen Natie is één van de grootste full-service leveranciers van logistieke en technische oplossingen. Het bedrijf combineert engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijd op maat gemaakte oplossingen te verstrekken voor de chemische en automobiel industrie, consumenten, elektronische en detailhandel sector. Werken in zo’n groeiend bedrijf heeft veel voordelen. Zo is er voor ieder een baan, of je nu een heftruckchauffeur, orderpicker, teamleader, trainee of student bent. Bij Katoen Natie kan je rekenen op een bedrijf dat investeert in jouw ontwikkeling in de vorm van opleidingen en een afwisselende werkomgeving. Er zullen zich veel kansen voordoen. Pak je deze kansen? Dan kun je binnen Katoen Natie snel doorgroeien! 

Je raakt nooit uitgeleerd bij Katoen Natie

Binnen het bedrijf staat ontwikkeling centraal, niet alleen met opleidingen, maar juist met een boeiende en leerzame werkomgeving. Aangezien Katoen Natie wereldwijd uiteenlopende logistieke diensten aanbiedt, resulteert dit ook in een grote veelzijdigheid aan jobs. Doorgroeien, leren en een baan voor zowel starters, studenten als seniors. Bij Katoen Natie is er vast een baan die bij jou past.

Niet alleen de werknemers zijn nooit uitgeleerd, ook de innovatie op processen en technologie staat nooit stil. De focus ligt hierbij niet alleen op het investeren in efficiëntie, maar ook in duurzaamheid.
Benieuwd naar welke vacatures er nu openstaan bij Katoen Natie? Bekijk dan snel het onderstaande overzicht en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Katoen Natie

In 1854 ontstond een corporatie genaamd de Katoen Natie. Bij oprichting bestond het bedrijf uit slechts vier vennoten, dit groeide snel uit tot 36 natiebazen in 1910.  In 1983 kwam huidig CEO Fernand Huts aan het roer. Inmiddels is het bedrijf werkzaam in veel verschillende sectoren zoals: havenactiviteiten, (petro)chemie, voedings- en auto-industrie, engineering en afvalverwerking. Werken bij Katoen Natie betekent werken bij een bedrijf dat een grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. 

"Our people make the difference"

Inmiddels is het warme familiebedrijf uitgegroeid tot een grote internationale speler. Het fijne aan het werken bij een werkgever als Katoen Natie is dat zij zich bewust zijn van het feit dat niet de machines het verschil maken, maar de mensen die hier achter zitten. Er wordt geïnvesteerd in talent en kansen gegeven om de werknemers te laten groeien en succesvol te worden. Katoen Natie beschouwt deze waarden als de sleutel tot het succesverhaal. Met 181 logistieke platformen in 40 landen in Europa, Noord Amerika, Zuid Amerika en het verre Oosten met ruim 18.000 personeelsleden kun je Katoen Natie zeker een succesverhaal noemen. 

Focus op de toekomst

De familiewaardes blijven binnen Katoen Natie van belang, daarom ligt de focus binnen het bedrijf op de toekomst. De toekomst voor mens en milieu. Zo wordt er gewerkt aan duurzaamheid en het creëren van een betere woon- en werkomgeving. Daarnaast wordt er uit liefde voor kunst en erfgoed, maar ook omdat het zorgt voor betrokkenheid en toewijding van medewerkers, extra aandacht besteedt aan architectuur en kunst. In de landen waar Katoen Natie actief is, weerspiegelt het de maatschappelijke betrokkenheid en toewijding van Katoen Natie aan haar stad, regio, wijk en de landen.