Chemours

Werken voor de dingen om ons heen

Teflon, elasthan, hypalon, surlyn: dit zijn niet de namen van luchtzuiverende kamerplanten of Harry Potter-toverspreuken, maar chemische verbindingen! En hoewel de meeste mensen nog nooit van deze woorden hebben gehoord, zijn ze overal om ons heen te vinden. Zo zorgt teflon ervoor dat je computermuis makkelijk over je bureau glijdt en zijn we hypalon, dat verwerkt zit in onder meer autoriemen, dank verschuldigd voor het veiliger maken van onze auto's. Chemours is een van de grootste producenten van deze chemische stoffen.

Veilig werken voor nu en de toekomst

De wortels van Chemours zijn te herleiden naar de Verenigde Staten, maar de belangrijkste productielocatie in Europa bevindt zich in Dordrecht. Hier werken ongeveer vijfhonderd mensen dagelijks aan producten die wij allemaal gebruiken! Manpower heeft regelmatig vacatures openstaan voor functies bij Chemours. Wanneer jij via Manpower aan de slag gaat bij Chemours kun je dankzij de nauwe samenwerking bovendien rekenen op leuke extra’s, zoals pensioenopbouw en online ontwikkelmogelijkheden!

 

Chemours

Leren en werken: een sterke chemie

Het maakt niet uit binnen welk vakgebied jij een baan zoekt, er bestaat altijd een grote kans dat jouw talenten bij Chemours van pas komen! Heb je een heftruckcertificaat? Dan kan het zomaar zo zijn dat jij binnenkort over het terrein van Chemours rijdt op jouw heftruck. Ben je nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Ook dan zit je bij Chemours op rozen. Ze zijn namelijk op dit moment bezig om een opleidingsfunctie op te zetten, zodat je al werkend jezelf verder ontwikkelt op de heftruck. Of houd jij gemakkelijk het overzicht en wil je chauffeurs van A naar B leiden? Neem dan plaats achter de chauffeursbalie en zorg ervoor dat alles op administratieve rolletjes loopt. Chemours biedt je zelfs de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot servicemonteur en tegelijkertijd betaald te krijgen! 

In dialoog met de omgeving

Het motto van Chemours luidt: 'We doen het veilig, of we doen het niet'. Wanneer jij aan de slag gaat bij Chemours mag je dus rekenen op een veilige werkomgeving. Hoe ze dit doen? Door een veilige werkomgeving te garanderen en dit te combineren met tijdig en grondig onderhoud en trainingen. Daarnaast is iedere medewerker zich bewust van de rol die hij of zij binnen het pand draagt en let men extra op elkaars veiligheid. Naast veiligheid staan milieu en gezondheid ook bovenaan het prioriteitenlijstje van Chemours.