18/07/2024
new-label
Manpower

Controller Amsterdam

€ 7014 Per maand
location iconAmsterdam
type iconVast
domain iconOpenbaar bestuur - overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen
16/07/2024
new-label
Manpower
location iconAMSTERDAM
type iconUitzenden
domain iconAccountancy
15/07/2024
new-label
Coöperatieve Rabobank U.A.
location iconAmsterdam
type iconUitzenden
domain iconFinanciele instellingen
09/07/2024
new-label
ING Bank N.V.
location iconAmsterdam
type iconUitzenden
domain iconFinanciele instellingen

Voor de verschillende postsorteercentra van PostNL is Manpower met grote regelmaat op zoek naar postsorteerders. Je kunt in deze functie zowel in de ochtend, middag, avond als in de nacht werken. Kortom: wanneer het jou het beste uitkomt.

Rond de kerstperiode is het topdrukte bij PostNL en zijn wij ook op zoek naar extra medewerkers die in de decembermaand willen komen werken. Kun jij voor de feestdagen wel wat extra geld gebruiken? Solliciteer dan meteen!

Over PostNL

PostNL is hét postbedrijf van Nederland en een onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers. Dagelijks verwerkt dit bedrijf dan ook maar liefst 15 miljoen brieven en pakjes. Logisch, want elke inwoner van Nederland is een klant van PostNL. PostNL voldoet altijd aan de hoogste leveringsstandaarden.

Werken bij PostNL

PostNL is een van de bedrijven die iedereen in Nederland kent. Het is immers het grootste en bekendste postbedrijf van Nederland. Er werken dagelijks ruim 50.000 mensen om dit allemaal draaiende te houden. Iedereen ontvangt wel eens een brief of pakketje. Lang niet iedereen weet wat een enorm logistiek proces er schuilgaat in het verwerken en bezorgen hiervan. Als medewerker postsorteercentrum word jij een belangrijke spil in dit proces.

Wil jij een indruk krijgen van hoe het werken als postsorteerder er aan toe gaat? Bekijk dan het filmpje!