27/12/2023
Manpower

Service Technician Nijmegen

€ 2500 - € 4500 Per maand
location iconNijmegen
type iconVast
domain iconElektronische productie
19/12/2023
Manpower

Sales engineer

€ 3000 - € 5000 Per maand
location iconNijmegen
type iconVast
domain iconOverige productie
04/12/2023
Welzorg Nederland B.V.
location iconNijmegen
type iconUitzenden
domain iconGezondheidszorg
04/12/2023
CEVA Logistics Netherlands B.V.
location iconNijmegen
type iconUitzenden
domain iconTransport over land

Manpower heeft altijd een mooi aanbod vacatures in Nijmegen. Dus wanneer je zoekt naar een bijbaan, je eerste baan of wanneer je een carrièreswitch wilt maken, kun je bij ons terecht. Als uitzendbureau zien wij het als onze taak om, afhankelijk van jouw behoefte, een passende oplossing te vinden. Bij ons kun je meer verwachten dan alleen het vinden van een baan. Onze gedreven recruiters zijn je met veel plezier van dienst, met informatie over de steeds veranderende wereld van werk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Nijmegen te bieden heeft? Bekijk onderstaande vacatures in deze mooie regio en wie weet ga jij binnenkort aan de slag in Nijmegen!

Uitzendbureau Manpower Nijmegen

Als landelijke organisatie helpt uitzendbureau Manpower al sinds 1948 met flexibele personeelsoplossingen, zo ook in Nijmegen. Deze oplossingen gaan van het vinden van een bijbaan in de horeca voor studenten, tot een parttime uitdaging bij de gemeente of een fulltime functie in de zorg. Filter de vacatures in Nijmegen op jouw wensen en laat je verrassen door de uiteenlopende mogelijkheden. Schroom niet om te solliciteren wanneer je jouw droombaan hebt gevonden. Staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Als uitzendbureau in Nijmegen helpen we je ook dan graag verder. Wij raden je aan je in te schrijven en het jobalert aan de zetten. Geef je voorkeuren aan, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle actuele, passende mogelijkheden.

Vacatures in de regio Nijmegen

Heb jij de vacatures in Nijmegen al bekeken? De werkgelegenheid in de grootste stad van Oost-Nederland is erg divers. Dat komt onder andere door de strategische ligging. De stad ligt vlak aan de grens met Duitsland en aan de zuidelijke oever van de Waal. Het zal je dan ook niet verbazen dat er een groot industrie- en havengebied te vinden is. Hier bevinden zich de elektriciteitscentrale van Gelderland en containerterminals. Ook het feit dat ‘Nimwèège’ mogelijk de oudste stad van het huidige Nederland is, zorgt voor veel bedrijvigheid. De regio heeft namelijk een rijke historie. Dat is terug te zien in de architectuur en de vele musea, monumenten en bezienswaardigheden. Tot slot mogen de Radboud Universiteit en de Nijmeegse Vierdaagse niet ongenoemd blijven als twee karakteristieken van deze mooie stad. Het team van uitzendbureau Manpower krijgt deze dynamiek van Nijmegen iedere dag weer mee. Dat is te zien in de diversiteit aan vacatures die Nijmegen te bieden heeft.

Zoek je de ideale baan? Ben jij klaar voor een nieuwe stap?

Ga aan de slag en start met het bekijken van de vacatures in Nijmegen. Wanneer je je binnen een grotere omgeving van Nijmegen wilt oriënteren naar een baan, kijk dan ook eens naar het gehele aanbod in Gelderland. Uitzendbureau Manpower helpt mensen verder en voorziet je daarom graag van persoonlijk advies. Wanneer je in de regio Nijmegen woont, staan ook de recruiters in onze vestiging in Arnhem voor je klaar. Via 088 - 28 28 128 kom je direct in contact met onze adviseurs. Manpower helpt je verder met de zoektocht naar vacatures in regio Nijmegen.