16/07/2024
NIEUW
DHL Express (Netherlands) B.V.
location iconUtrecht
type iconUitzenden
domain iconTransport

Aan het werk in de logistiek?

Werken in de logistieke sector betekent meewerken aan het draaiende houden van belangrijke processen in de maatschappij. Je zorgt ervoor dat goederen, materialen en pakketjes op de juiste dag  op de juiste plek terechtkomen! Ben jij één van de mensen die hier binnenkort aan meewerkt? 

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Geen probleem! Als je graag in de logistieke sector wil werken is er altijd een weg, en Manpower helpt je graag om de weg te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld via de Manpower Logistics Academy gratis je hef- en reachtruckcertificaat halen! 

Welke functies kan ik hier vinden? 
Binnen de logistiek kun je bijvoorbeeld denken aan functies als:

 • (Allround) magazijnmedewerker
  In deze rol ondersteun jij in de verschillende werkzaamheden die in het magazijn plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van leveranciers, verwerken van nieuwe voorraden of het beheren van het magazijn.

 • Orderpicker
  Als orderpicker zorg jij ervoor dat alle bestellingen op tijd en correct klaar staan voor verzending, door de bestelde producten bij elkaar te zoeken en verzendklaar te maken.
   
 • Logistiek planner
  De logistieke keten loopt altijd op rolletjes door jouw inzet als logistiek planner. Jij houdt namelijk precies de goederenstroom in de gaten, zorgt voor voldoende voorraad en stuurt waar nodig personeel aan.
 • Heftruck- en reachtruckchauffeur
  Jij kunt prima overweg met een hef- of reachtruck. Deze gebruik je namelijk om binnenkomende en/of uitgaande producten van de ene naar de andere plek te verplaatsen.
 • Lader en losser
  Jij kunt prima overweg met een hef- of reachtruck. Deze gebruik je namelijk om binnenkomende en/of uitgaande producten van de ene naar de andere plek te verplaatsen.

Ik wil aan de slag! Maar waar?
Jij wilt aan de slag in de logistiek. Super! Manpower heeft in de regio Utrecht een hele hoop vacatures open staan binnen dit vakgebied. Ga bijvoorbeeld aan het werk bij DHL of CEVA. Dus woon je in (de buurt van) Utrecht? Dan zijn er genoeg logistieke kansen voor jou!