08/07/2024
new-label
van Eerd B.V.

Operator Koninklijke van Eerd Tilburg

€ 13,00 - € 18,00 Per uur
location iconTilburg
type iconUitzenden
domain iconTransport

Aan het werk in de productie?

Alles heeft een productionele oorsprong. Denk alleen al aan het scherm vanwaar je deze tekst leest. Niet gek dat er veel mensen nodig zijn rondom dit productiewerk. En Manpower heeft daar dan ook flink wat vacatures voor open staan. Functies waarbij je producten in elkaar zet, plannerfuncties of juist functies waarbij je apparatuur bedient. Ga jij binnenkort aan de slag in deze mooie sector?

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Je wilt graag aan de slag, maar je mist net dat ene papiertje? Geen probleem, want als je via Manpower aan het werk gaat, kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s behalen. Voor iedereen die in de productie werkt of wil werken, is er de Manpower Industry Academy. Hier kun jij bijvoorbeeld (volledig gratis!) je HACCP- of VCA-certificaat halen of een BBL-traject volgen richting bijvoorbeeld Operator A/B/C of monteur. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Welke functies kan ik hier vinden? 
Binnen de productie kun je bijvoorbeeld denken aan functies als:

 • (Allround) productiemedewerker
  De productiemedewerker zorgt ervoor dat er vanuit grondstoffen een kwalitatief eindproduct wordt gemaakt, bijvoorbeeld in een fabriek of aan de lopende band.

 • Assemblagemedewerker
  In deze rol stel jij uit verschillende onderdelen het eindproduct samen, dit kan zijn aan een lopende band.
   
 • (Proces)operator
  Een operator bedient de verschillende machines die onderdeel zijn van het productieproces. Jij zorgt ervoor dat deze goed functioneren en repareert en herstelt waar nodig.
Ik wil aan de slag! Maar waar?
Jij hebt het licht gezien en wil graag aan de slag in de productie. Dat komt goed uit! Want bij Manpower hebben wij zeker weten jouw droombaan in de productie erbij zitten. In en rondom Tilburg staan namelijk een hele hoop vacatures open binnen dit vakgebied. Dus of jij nou in (de buurt van) Tilburg, Breda, Den Bosch, Roosendaal of Oosterhout woont, Manpower heeft dé baan voor jou!