23/07/2024
new-label
Manpower

Administratief Medewerker Maastricht

€ 13,00 - € 18,00 Per uur
location iconMaastricht
type iconUitzenden
domain iconOverige financiele dienstverlening

Aan de slag in de administratie? 

Elk bedrijf heeft mensen nodig om de administratie bij te houden. Of dat nou gaat om het documenteren van de financiën, invoeren van persoonsgegevens of ordenen van e-mails, administratieve medewerkers houden alles netjes op orde. En doordat er genoeg voorraden zijn, alle medewerkers juist staan ingepland en de mailbox niet overloopt, kan al het andere werk ook makkelijk worden uitgevoerd.

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Heb jij misschien nog niet alle benodigde papieren op zak? Als je via Manpower aan het werk gaat, kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vakgerichte opleidingen, maar ook aan trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Jij kunt precies kiezen welke cursussen bij jou passen en personaliseert zo jouw eigen leertraject!

Welke functies kan ik hier vinden? 
Bij Manpower staan heel wat administratieve vacatures open. Welke werkzaamheden daarbij komen kijken, verschilt per bedrijf en afdeling. Zo ben je in de ene functie alleen gegevens aan het invoeren en ondersteun je in de andere baan het management door bijvoorbeeld de mailbox bij te houden. Er zijn genoeg opties, dus er zit vast een leuke vacature voor jou tussen! Denk bijvoorbeeld aan een baan als:

  • Financieel administratief medewerker
  • Juridisch administratief medewerker
  • Managementondersteuner
  • Receptionist
  • Administratief medewerker persoonsgegevens


Ik wil aan de slag! Maar waar?
 
Jij wilt aan het werk in de administratie. Leuk! Manpower heeft in Zuid-Limburg vacatures open staan binnen dit vakgebied. Dus of jij nou in (de buurt van) Maastricht, Geleen, Heerlen, Sittard of Elsloo aan de slag wilt, er zit vast een vacature voor jou tussen!