12/07/2024
new-label
Manpower

Klantenservice medewerker Lelystad

€ 2350 - € 2700 Per maand
location iconLelystad
type iconUitzenden
08/07/2024
new-label
Manpower Talent B.V.

Customer service medewerker regio Alkmaar

€ 14,00 - € 17,00 Per uur
location iconAlkmaar
type iconUitzenden
domain iconOverige zakelijke dienstverlening
08/07/2024
new-label
Manpower
location iconAmsterdam
type iconUitzenden
08/07/2024
new-label
Manpower
location iconAmsterdam
type iconUitzenden
05/07/2024
new-label
Manpower

Customer Care Medewerker Almere

€ 16,00 - € 20,00 Per uur
location iconAlmere
type iconUitzenden
domain iconGezondheidszorg
04/09/2023
Manpower
location iconAmsterdam
type iconUitzenden
domain iconInformatie dienstverlening

Aan de slag in de klantenservice?

Of jij nou een vraag hebt over het openen van een bankrekening, het afsluiten van een abonnement of het gebruiken van een product, het is fijn als jij ergens terecht kunt. Daarom hebben de meeste bedrijven een klantenservice waar je heen kunt bellen, zodat je altijd zo snel mogelijk geholpen wordt. Aan de andere kant van de lijn moet dan natuurlijk ook iemand opnemen en alle vragen beantwoorden. Horen klanten binnenkort jouw stem door de telefoon?

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Heb jij misschien nog niet alle benodigde papieren op zak? Als je via Manpower aan het werk gaat, kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s halen. Voor iedereen die in de klantenservice werkt of wil werken, is er de Manpower Customer Service Academy. Hier kun jij gratis bijvoorbeeld je WFT-certificaat halen of een klassikale training klantcontact en andere functie-specifieke trainingen volgen. Op die manier kun jij jezelf blijven ontwikkelen!

Welke functies kan ik hier vinden?
Bij Manpower staan genoeg klantenservice-vacatures open. Afhankelijk van de opdrachtgever en de afdeling waar jij aan de slag gaat, zullen de werkzaamheden tussen verschillende klantenservice functies wel verschillen. Zo ben je in sommige functies de hele dag aan het bellen en voer je in andere ook administratieve werkzaamheden uit. Bij de ene baan beantwoord je alleen vragen, bij de andere breng je adviezen uit. Wat jij ook zoekt in jouw ideale rol, er zijn genoeg opties. Wie weet is jouw functietitel binnenkort wel klantenservice medewerker, customer service employee of klantadviseur!

Ik wil aan de slag! Maar waar?
Jij wilt aan het werk in de klantenservice. Leuk! Manpower heeft in regio Amsterdam een hele hoop vacatures open staan binnen dit vakgebied. Ga bijvoorbeeld aan het werk bij KLM, UWV of Rabobank! Of jij nou (deels) thuis wilt werken of in (de buurt van) Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem of Zaandam aan de slag wilt, er zit vast een vacature voor jou tussen!