22/07/2024
NIEUW
Manpower

Logistiek medewerker Borgesius Arnhem

€ 13,00 - € 18,00 Per uur
location iconArnhem
type iconUitzenden
domain iconVoedingsmiddelenindustrie
22/07/2024
NIEUW
Manpower

Logistiek Medewerker Oss

€ 13,00 - € 16,00 Per uur
location iconOss
type iconUitzenden
domain iconOverige productie

Aan het werk in de logistiek?

Er worden elke dag een heleboel bestellingen gedaan. De logistieke processen die ervoor nodig zijn om alle goederen op tijd op de juiste plek te krijgen, lopen dan ook 24/7 door. Daarvoor zijn natuurlijk ook een hele hoop mensen nodig, want er komt een hoop werk bij kijken! Werk jij binnenkort ook mee?

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Heb jij misschien nog niet alle benodigde papieren op zak? Als je via Manpower aan het werk gaat, kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s halen. Voor iedereen die in de logistiek werkt of wil werken, is er de Manpower Logistics Academy. Hier kun jij bijvoorbeeld gratis je heftruck- of reachtruckcertificaat halen of een BBL-opleiding volgen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen!

Welke functies kan ik hier vinden?
Binnen de logistiek kun je bijvoorbeeld denken aan functies als:

 • (Allround) magazijnmedewerker
  In deze rol ondersteun jij in de verschillende werkzaamheden die in het magazijn plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van leveranciers, verwerken van nieuwe voorraden of het beheren van het magazijn.

 • Orderpicker
  Als orderpicker zorg jij ervoor dat alle bestellingen op tijd en correct klaar staan voor verzending, door de bestelde producten bij elkaar te zoeken en verzendklaar te maken.

 • Logistiek planner
  De logistieke keten loopt altijd op rolletjes door jouw inzet als logistiek planner. Jij houdt namelijk precies de goederenstroom in de gaten, zorgt voor voldoende voorraad en stuurt waar nodig personeel aan.

 • Heftruck- en reachtruckchauffeur
  Jij kunt prima overweg met een hef- of reachtruck. Deze gebruik je namelijk om binnenkomende en/of uitgaande producten van de ene naar de andere plek te verplaatsen.

 • Lader en losser
  Als lader/losser zorg jij dat binnenkomende goederen worden uitgepakt en uitgaande producten weer netjes in de vrachtwagen worden geladen.

Ik wil aan de slag! Maar waar?
Jij wilt aan de slag in de logistiek. Leuk! Manpower heeft in de regio rondom Arnhem een hele hoop vacatures open staan binnen dit vakgebied. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij DHL, Borgesius, VBI of FedEx. Dus of jij nou in (de buurt van) Nijmegen, Veenendaal, Duiven, Arnhem of Wageningen woont, er zit vast een vacature voor jou tussen!