Aan de slag in de klantenservice?

Het is fijn als je met jouw vragen ergens terecht kunt. Daarom hebben de meeste bedrijven een klantenservice waar je heen kunt bellen, of die vragen nou gaan over het openen van een bankrekening, het afsluiten van een abonnement of het gebruiken van een product. Aan de andere kant van de lijn moet dan natuurlijk ook iemand opnemen en alle vragen beantwoorden. Horen klanten binnenkort jouw stem door de telefoon?

Wat als ik niet de juiste diploma’s heb?
Heb jij misschien nog niet alle benodigde papieren op zak? Als je via Manpower aan het werk gaat, kun je bij de Manpower Academy extra certificaten en diploma’s halen. Voor iedereen die in de klantenservice werkt of wil werken, is er de Manpower Customer Service Academy. Hier kun jij gratis bijvoorbeeld je WFT-certificaat halen of een klassikale training klantcontact en andere functie-specifieke trainingen volgen. Op die manier kun jij jezelf blijven ontwikkelen!

Welke functies kan ik hier vinden?
Bij Manpower staan heel wat klantenservice-vacatures open. Afhankelijk van de opdrachtgever en de afdeling waar jij aan de slag gaat, zullen de werkzaamheden tussen verschillende klantenservice functies wel verschillen. Zo ben je in sommige functies de hele dag aan het bellen en voer je in andere ook administratieve werkzaamheden uit. Bij de ene baan beantwoord je alleen vragen, bij de andere breng je adviezen uit. Er zijn genoeg opties! Is jouw functietitel binnenkort klantenservice medewerker, customer service employee of klantadviseur?

Ik wil aan de slag! Maar waar?
Jij wilt aan het werk in de klantenservice. Leuk! Manpower heeft in regio Apeldoorn een hele hoop vacatures open staan binnen dit vakgebied. Of jij nou (deels) thuis wilt werken of in (de buurt van) Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Putten aan de slag wilt, er zit vast een vacature voor jou tussen!