10/04/2024
NIEUW
Manpower
location iconZwolle
type iconVast

Aan de slag in de commercie? 

Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken? In het oosten van Nederland zijn verschillende opdrachtgevers op zoek naar salestoppers zoals jij! Je kunt helemaal zelf bepalen waar je aan de slag gaat. Fulltime, parttime, direct contract bij de opdrachtgever of juist een tijdelijke job? Alles is mogelijk via Manpower. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog op een van de buitenkansjes hierboven!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar commercieel medewerkers in de regio Oost-Nederland.

Als commercieel medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Je stelt je hierbij vriendelijk en behulpzaam op, maar je signaleert ook kansen in de markt. Je precieze werkzaamheden hangen natuurlijk af van de opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Eén ding is zeker, jouw passie voor sales kun je hier sowieso in kwijt! Je voert namelijk veel gesprekken met klanten en probeert hen op een zo goed mogelijke manier door het verkoopproces te begeleiden. Hierdoor ben jij zowel van waarde voor de klant als voor jouw nieuwe opdrachtgever. Win-win dus! 

Dit krijg je

  • Uitdagende functie bij een toonaangevend bedrijf 
  • Uitstekend salaris, afhankelijk van de opdrachtgever, jouw kennis en werkervaring 
  • Reiskostenvergoeding conform de regeling van de opdrachtgever 
  • Pensioenopbouw via Manpower na acht gewerkte weken 
  • Fulltime of parttime baan, afhankelijk van jouw voorkeur 
  • Uitzendcontract of direct op contract bij de opdrachtgever 
  • Langdurig of tijdelijk contract 
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen) 

Over het bedrijf

In de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland zijn verschillende opdrachtgevers op zoek naar jou! Hier kun jij jouw commerciële talenten optimaal benutten. Het fijne is dat jij zelf bepaalt waar je aan de slag gaat. Neem snel een kijkje door de door ons voorgeselecteerde vacatures en wij komen vervolgens graag met jou in contact.

Is dit de uitdaging die je zoekt? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op een van de vacatures. Manpower neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op!