Wat zijn de spelregels bij het aanvragen van een Perspectiefverklaring?

Belangrijk om te weten is dat een Perspectiefverklaring niet hetzelfde is als een werkgeversverklaring! Bij het aanvragen van een hypotheek is het dus belangrijk dat je dit navraagt bij je hypotheekadviseur. Regelmatig is een werkgeversverklaring voldoende.

Spelregels

  • Je bent op het moment van de aanvraag minimaal 1 jaar werkzaam bij Manpower.*
  • De Perspectiefverklaring is na uitgifte tot nader bericht geldig.
  • Je kan pas een hypotheek aanvragen als je de Perspectiefverklaring in je bezit hebt. Heb je al een hypotheek aangevraagd zonder dat de Perspectiefverklaring is afgegeven, dan riskeer je een boete.
  • De verstrekking van de Perspectiefverklaring is geen vanzelfsprekendheid. Je ontvangt pas een Perspectiefverklaring als het totale beeld positief is. Je dossier moet volledig zijn, je moet goede referenties en beoordelingen hebben en een positief perspectief op de arbeidsmarkt.

* In sommige gevallen kom je ook in aanmerking voor een perspectiefverklaring als je via een van deze uitzendbureaus hebt gewerkt. Wel moet je dan minimaal 1 jaar aaneengesloten bij het andere uitzendbureau werkzaam zijn geweest en ben je niet op eigen initiatief overgestapt naar Manpower. Heb je hierover een vraag? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Belangrijk!

Of je uiteindelijk in aanmerking komt voor een Perspectiefverklaring hangt af van je CV, referenties, beoordelingen en perspectief op de arbeidsmarkt. Een goed perspectief op de arbeidsmarkt leidt niet gelijk tot het toekenning van de Perspectiefverklaring. Het totale plaatje is hierop van invloed en doorslaggevend.

Ik heb de Perspectiefverklaring, wat nu?

Heb je de Perspectiefverklaring binnen dan kun je naar een hypotheekadviseur en naar de bank.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Manpower voor de Perspectiefverklaring.