Perspectiefverklaring aanvragen

 

Om voor een Perspectiefverklaring in aanmerking te komen, onderzoeken wij je perspectief op de arbeidsmarkt. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de kans op werk en of je dus in staat wordt geacht je hypotheek te kunnen betalen, nu en in de toekomst. Daarom kijken we naar je huidige functie, arbeidsverleden, opleiding, werkervaring en flexibiliteit. Ook kijken we naar de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en vragen we minimaal twee referenties op en gaan we met je in gesprek.

Belangrijk om te weten is dat een Perspectiefverklaring niet hetzelfde is als een werkgeversverklaring! Bij het aanvragen van een hypotheek is het dus belangrijk dat je dit navraagt bij je hypotheekadviseur. Regelmatig is een werkgeversverklaring voldoende.

De eerste stap is om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met jou op en vragen je vervolgens om een aantal gegevens aan ons door te geven. Alleen dan kan jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Echter, dit is nog geen garantie dat je ook daadwerkelijk Perspectiefverklaring krijgt. Daarvoor is een positieve beoordeling van je totale dossier noodzakelijk.

Weet je nog niet zeker of je een huis wilt kopen? Wacht dan nog even met aanvragen. De Perspectiefverklaring is namelijk na uitgifte een half jaar geldig.

Het duurt ongeveer 3 tot 4 weken voordat je weet of je van Manpower een perspectiefverklaring krijgt. Lever dus alle gevraagde informatie tijdig en compleet aan.

Let op! De verstrekking van de Perspectiefverklaring is geen vanzelfsprekendheid. Bekijk de spelregels en voorwaarden. Voldoe je aan de voorwaarden en ben je akkoord met de spelregels en algemene voorwaarden, start dan de aanvraag voor een Perspectiefverklaring.

loading