Ontwikkel jezelf met MyPath

Door jezelf te blijven ontwikkelen blijft het werk leuk en uitdagend. Bovendien zorgt het er ook voor dat je aantrekkelijk bent en blijft voor de leukste werkgevers. Met MyPath biedt Manpower jou deze mogelijkheid.

Vorm jouw carrièrepad

Talent dat durft te dromen, helpen wij altijd op weg. Met een ruim aanbod aan assessments, opleidingen, e-learnings en persoonlijke begeleiding stippelen we samen jouw carrièrepad uit.

Collega Karlijn over MyPath

Het MyPath programma zie ik als iets heel moois binnen Manpower! Ik vind het belangrijk dat onze talenten denken aan hun toekomst. Als ik merk dat iemand gemotiveerd is, dan probeer ik in een gesprek te ontdekken hoe wij bij Manpower meer kunnen betekenen. Met het MyPath programma kunnen zij zich ontwikkelen. Daarnaast leren ze hun talenten in te zetten voor een baan met toekomstperspectief!

Waarom ontwikkelen met MyPath?

Persoonlijke aandacht & loopbaanbegeleiding

Via MyPath werken we samen aan de volgende stap in jouw carrière op een manier die bij jou past. Wil je een carrièreswitch maken? Dan stippelen we samen met jou uit hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen. Als je juist bepaalde vaardigheden mist, helpen we je deze te ontwikkelen met onze trainingen en cursussen. Zo hebben we al veel talenten mogen helpen hun kracht te ontdekken en een baan te vinden waar zij in uitblinken!

Opleiden

Vergroot je kennis en vaardigheden met ons ruime aanbod aan interessante workshops en trainingen.

Toekomstgericht & maatwerk

Jouw talenten bepalen jouw loopbaan. Samen kijken we naar waar jouw beste carrièrekansen liggen, nu en in de toekomst.

Blended learning

Dankzij een combinatie van online, offline, klassikaal en individueel zorgen we ervoor dat jij jezelf maximaal ontwikkelt.

Scholing vanuit specialisme

Samen met de beste branche opleiders, opdrachtgevers en onderwijskundigen hebben we alle leermiddelen en methodes ontwikkeld. Zo leer je van specialistische kennis en praktijkervaring.

Ontdek meer over MyPath

training

Opleidingen en trainingen

Ontdek meer over de opleidingen en trainingen van MyPath

Omscholen naar de techniek

Switchen naar de techniek zonder vooropleiding? Bekijk ons gratis opleidingstraject waarbij je in enkele weken wordt omgeschoold.

Personeel ontwikkelen met MyPath

Wil je als werkgever jouw personeel opeleiden en ontwikkelen met MyPath? Lees er alles over op onze werkgeverspagina van MyPath.

Hoe start je met MyPath?

  • 1Solliciteer op een van onze vacatures.
  • 2Voldoe je niet 100% aan de eisen? We kijken samen wat je nodig hebt.
  • 3Met coaching en trainingen van MyPath ontwikkel je naar jouw droombaan!