Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Administratief medewerker dataverwerking TU Delft

Vacature bij: Technische Universiteit Delft
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 10 november 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1733 - 2600 per maand € 10,00 - 15,00 per uur
Vacaturenummer: 26737
Interessant voor jou
  • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Ben jij een analytisch wonder en heb je ervaring met enquêtes opstellen? Vind je het leuk om mee te werken aan een project van één van de meest invloedrijke universiteiten van Nederland? Zet je talenten dan in als administratief medewerker voor de TU Delft! Wat je daarvoor terugkrijgt? Een brutosalaris tot wel € 14,49 per uur, gratis online trainingen en een werkgever met aanzien op je cv! Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!
 

Uitzendbureau Manpower is voor de Technische Universiteit Delft op zoek naar een administratief medewerker.  
 

Let op: het gaat om een tijdelijke functie tot 31 december 2021.
 

Jouw ervaring met enquêtes, dataverwerking en kwantitatief onderzoek komt goed van pas in deze functie! Jij gaat als dataverwerker namelijk meewerken aan een onderzoeksjournalistiek project naar de woningmarkt in Delft. Hiervoor stel je een enquête op en zet je deze uit onder studenten van TU Delft. Zo kun jij erachter komen hoe hun woonsituatie eruit ziet en wat hun woonbehoeften zijn. Heb je de data binnen? Dan ga je druk aan de slag om deze te interpreteren en uit te werken tot een mooi rapport!
 

Dit krijg je

  • Brutosalaris tussen € 10,61 en € 14,49 per uur  
  • Fulltime baan van 40 uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Tijdelijke functie tot 31 december 2021


Hier ga je werken

Je hebt vast wel eens gehoord van de Technische Universiteit Delft. De onderzoeken en projecten die hier uitgevoerd worden, zijn internationaal bekend en hebben grote impact op de maatschappij! Jij gaat je talenten inzetten voor Delta, het onafhankelijke journalistieke platform van TU Delft.
 

Werktijden
Je werkt in deze fulltime functie van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden. Hierbij is 40 uur een schatting. De uren worden in twee periodes ingezet. In de eerste periode zul je je uren inzetten voor het opstellen van de vragenlijst. Een aantal weken later zul je in de tweede periode je uren gebruiken om data te verzamelen, interpreteren en uit te werken. TU Delft vraagt van jou dat je gedurende de hele periode 40 uur per week beschikbaar bent.                                    Dit neem je mee

  • Minimaal een hbo-diploma
  • Ervaring met het opstellen van enquêtes, dataverwerking en kwantitatief onderzoek
  • Ervaring met de surveytool Qualtrics
  • Ervaring met analyse- en datavisualisatieprogramma’s zoals SPSS en Tableau


Bij voorkeur woon je in de omgeving van Delft, bijvoorbeeld in Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer.
 

Ben je enthousiast en wil je aan de slag als administratief medewerker dataverwerking? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer nu! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op.Doorsturen
 
Uitzendwerk