Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Service Expert Klantdialoog VGZ Eindhoven

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 02 november 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1767 - 2664 per maand € 10,19 - 15,37 per uur
Vacaturenummer: 26663
Interessant voor jou
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Een expert op het gebied van customer service kan elke klantvraag beantwoorden. Voor een ingewikkeld vraagstuk draai jij je hand niet om, want jij hebt een database met informatie tot jouw beschikking. Wil jij een échte specialist worden in klantadvies? In ruil voor jouw inzet kun je rekenen op een dekkende reiskostenvergoeding, een brutoloon tot € 15,37 per uur en maak je kans op een direct contract bij VGZ. Meer weten over deze kans om je te ontwikkelen? Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!
 
Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere klantenservice medewerker voor VGZ in Eindhoven.

In de rol van klantenservicespecialist bij VGZ ben jij niet zomaar een klantenservicemedewerker. In plaats van klantvragen door te verbinden en terugbelafspraken te maken ga jij iedere klantvraag beantwoorden. Hierbij maak je gebruik van een uitgebreide digitale database. Voor elke complexe klantvraag en uitzondering op de regel is hierin een passende oplossing te vinden! Wel is het goed dat jij hiervoor gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende systemen.

Jij bent een expert op het gebied van klantadvies en streeft ernaar om iedere klant zo goed mogelijk te helpen. Soms doe je dat door een advies uit te brengen op de best aansluitende verzekeringspakketten, soms ga jij samen met collega’s van andere expertises uitzoeken wat er precies aan de hand is. Daarbij is jouw doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. VGZ hecht veel waarde aan kwaliteit maar zeker ook aan kwantiteit. VGZ wil zoveel mogelijk klanten helpen. Jij krijgt energie van het zoeken naar een oplossing voor de klant, maar soms zul jij ook slecht nieuws moeten brengen als iets niet mogelijk is.

Jij gaat zelfsturend werken, waarbij er de mogelijkheid is tot het uitvoeren van neventaken. Er wordt gewerkt met Kritische Prestatie Indicatoren (KPI's), om zo een bepaalde kwaliteit te garanderen. Het is dus belangrijk dat jij hier mee om kunt gaan en kunt presteren onder druk. Verder werk jij multidisciplinair met verschillende expertises in een team. Dat maakt jouw werk afwisselend.


Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 14,57 en € 15,37 per uur
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding conform cao VGZ
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Mogelijkheden om jouw thuiswerk plek in te richten met bijvoorbeeld een verstelbaar bureau, stoel, extra beeldscherm (in bruikleen)
 • Parttime of fulltime baan van minimaal 28 uur per week 
 • Functie voor de lange termijn
 • Kans op overname door VGZ
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy

Maar bovenal werk jij op het gezondste en mooiste kantoor van Nederland.

Hier ga je werken

Jij gaat werken bij VGZ, een zorgverzekeraar die geen winstoogmerk heeft. Deze coöperatie wil samen met klanten en zorgaanbieders de zorg slimmer inrichten. VGZ helpt zorgaanbieders om hun zorg beter te doen passen bij situaties en wil dat de zorg in één keer goed gaat. Dit principe van ‘first time right’ is prettig voor klanten van VGZ en hierdoor blijft zorg betaalbaar.

Binnen VGZ ga jij aan de slag op de afdeling ‘Soepele Start’ in één van de vijf teams. Dit afdeling is in het leven geroepen om klanten (opnieuw) een bewuste keuze voor VGZ te doen maken. VGZ is namelijk oprecht betrokken en levert verrassend gemakkelijke service. Je werkt binnen de grotere afdeling in een klein, hecht team. De werkomgeving van VGZ is fris en kleurrijk en de werksfeer wordt omschreven als informeel en gemoedelijk. Je kunt rekenen op een echt saamhorigheidsgevoel en voelt je binnen de kortste keren thuis!

Werktijden
In deze parttime of fulltime baan werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Tijdens de piekperiode, die van begin november tot en met eind februari duurt, zijn de werktijden anders en wordt een beschikbaarheid van 32 uur per week gevraagd. Dan kun je doordeweeks tot 20.00 uur werken en ook op zaterdagochtend van 8.00 tot 13.00 uur.

Dit neem je mee

 • Ten minste hbo werk- en denkniveau en de bereidheid dit met een assessment aan te tonen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het te woord staan van Nederlandssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week en bereidheid om in de piekperiode vier uur extra te werken
 • Een Wft-Zorg certificaat of de bereidheid dit te behalen voor je met je baan begint (op kosten van Manpower)
 • In staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen

Ook ervaring met (commercieel) klantcontact is een pré, maar geen must. Het zal helpen bij jouw werkzaamheden als jij stressbestendig bent, proactief taken oppakt, gemakkelijk met veranderingen mee gaat en denkt in oplossingen! Tenslotte woon je bij voorkeur in (de buurt van) Eindhoven, Best, Veldhoven, Geldrop.

Voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Klik dan vandaag nog op de ‘Solliciteer’ button om in aanmerking te komen voor deze baan.

Doorsturen
 
Uitzendwerk