Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Logistiek medewerker Rozenburg

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 02 november 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1733 per maand € 10,00 per uur
Vacaturenummer: 24909
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Wil jij graag ervaring opdoen in de logistiek en ben je gemotiveerd om te leren? Ben jij daarnaast commercieel net zo sterk als klantvriendelijk? Kom dan werken als logistiek medewerker in Rozenburg! Uiteraard mag je voor jouw werk rekenen op mooie voorwaarden. Zo krijg je een brutosalaris van € 10,39 per uur plus reiskostenvergoeding. Daarnaast bouw je pensioen op, werk jij bij een internationaal bedrijf en krijg je ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy! Laat deze kans niet schieten en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is voor een bedrijf in Almere op zoek naar een logistiek medewerker.

De nadruk in jouw functie als logistiek medewerker ligt erg op het zowel zelf uitvoeren van als het plannen en coördineren van (administratieve) werkzaamheden. Zo verricht jij zelf bijvoorbeeld diverse verpakkingswerkzaamheden, maar coördineer en plan jij ook verpakkingswerkzaamheden die uitgevoerd worden door een externe verpakker. Daarnaast ontferm jij je over het versturen van spare parts-zendingen via diverse vervoerders. Hierbij ga jij je bezighouden met bijvoorbeeld het boeken van deze zendingen bij transporteurs en het aanmaken van de benodigde verzenddocumenten. Dit alles doe je natuurlijk in samenwerking met jouw enthousiaste collega’s!

 

Dit krijg je

 • Brutosalaris vanaf € 10,39 per uur, afhankelijk van werkervaring kan dit omhoog gaan
 • Reiskostenvergoeding conform cao opdrachtgever
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Logistieke werkervaring opdoen bij een internationale werkgever
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot de Manpower Academy, het e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Helaas kunnen wij jou op dit moment nog niet vertellen om welke specifieke opdrachtgever het gaat. Wat wij echter wel kunnen vertellen is dat jij aan de slag gaat bij een bedrijf dat wereldwijd gespecialiseerde lucht-, zee- en wegtransportdiensten levert. In een later stadium van het sollicitatieproces vertellen wij jou graag meer over deze opdrachtgever en de functie.

 

Let op: de werklocatie is lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Eigen vervoer om naar de werklocatie te komen kan dus erg handig zijn.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag, tijdens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in verband met het verwerken van gegevens in beide talen
 • Kennis van en ervaring met verschillende software pakketten, zoals bijvoorbeeld de programma’s van Microsoft Office
 • Eventueel eigen vervoer om naar de werklocatie te komen. Deze is namelijk lastig te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Almere, Huizen, Bussum, Weesp of Amsterdam woont.

Voldoe jij aan alle eisen en wil jij met deze functie aan de slag? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Manpower neemt dan binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk