Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Klantcontact medewerker Conduent Tilburg

Vacature bij: Conduent Callcenters
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 29 november 2021
Uren per week: 16
Salaris: Indicatie per uur
€ 832 per maand € 12,00 per uur
Vacaturenummer: 26233
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Bonus
 • Kans op een vast contract
 • Ontwikkel mogelijkheden
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

“Goedendag, hoe kan ik u van dienst zijn?”. Zodra de klanten van Conduent in Tilburg jou deze woorden horen zeggen, kan het eigenlijk niet meer stuk! Met een gezonde dosis commercieel en communicatief talent leidt jij elk telefoontje tot een succesvol eind. Niet alleen jouw toekomstige collega’s, maar vooral ook de klanten van Conduent zijn enorm blij met jouw komst! Uiteraard gaat al jouw harde werk niet ongezien en jij gaat beloond worden met onder andere een brutosalaris van € 12,- per uur wat verhoogd wordt tot € 13,- plus reiskostenvergoeding. Verder kun je rekenen op een uitstekend inwerktraject en bouw je pensioen op. Grijp deze mooie kans vandaag nog aan. Lees vlug verder en solliciteer!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere klantcontact medewerkers voor Conduent in Tilburg.

Namens Conduent Tilburg ga jij als customer service medewerker aan de slag voor een van de aangesloten telecom providers. In Tilburg zijn er zelfs vier afdelingen waar jij aan de slag kunt! Op welke van deze vier jij uiteindelijk mag gaan uitblinken ligt aan jouw voorkeuren, beschikbaarheid maar ook ervaring. Uiteraard staat op welke afdeling je ook terecht komt een ultieme klantbeleving voorop! Op dagelijkse basis ga jij ondersteuning bieden bij vragen over bijvoorbeeld netwerken, thuispakketten of (mobiele) telefoons. De medewerkers van de technische klantenservice richten hun diensten meer op ondersteuning bij bijvoorbeeld storingen. Daarnaast is ‘sales’ bij Conduent in Tilburg een zeer belangrijk begrip. Op vrijwel elke afdeling ga je hier wel mee te maken krijgen. Als salesmedewerker richten jouw werkzaamheden zich zowel op het aanbieden van abonnementen en diensten, als het tevreden houden en behouden van de klant.

Uiteraard ga je niet zomaar in het diepe worden gegooid. Voordat je begint volg je een of twee weken een training waarin je helemaal klaargestoomd gaat worden voor jouw nieuwe functie!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 12,- per uur, dit gaat na zes tot acht weken verhoogd worden naar € 12,50 per uur en na vijf maanden naar € 13,- per uur (vanaf 20 jaar)
 • Bonusregeling bij goed functioneren
 • Reiskostenvergoeding conform cao opdrachtgever
 • Parttime of fulltime baan van 16 tot 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Training van een of twee weken waarin jij alle kneepjes van het vak uitlegt krijgt
 • Gratis toegang tot de Manpower Academy, het e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Aan de slag voor een toonaangevende telecom provider; dat klinkt jou als muziek in je oren! Conduent geeft jou deze kans, want voor de verschillende telecom providers die zijn aangesloten bij Conduent is Manpower op zoek naar zowel sales-, klantenservice- als technische klantenservice medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen, beschikbaarheid en kwaliteiten kijken we welke provider jou het beste past.

Meer informatie over Conduent, de verschillende afdelingen/telecom providers en deze functie vertellen wij jou graag in een persoonlijk gesprek.

Werktijden
Als klantcontact medewerker ga jij namens Conduent aan de slag voor een grote naam in de telecomindustrie. Er zijn in Tilburg vier afdelingen en jouw werktijden zullen dan ook afhankelijk zijn van de provider waarvoor jij gaat werken. Aan de hand van jouw beschikbaarheid kijken we naar welke afdeling voor jou perfect is. De werktijden zijn als volgt:

 

 • Afdeling een:

o Geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zondag van 13.30 tot 18.00 uur. Werk jij hier tussen de 16 en 24 uur per week dan dien jij ook een avond in de week beschikbaar te zijn. Werk jij meer dan 28 uur per week? Dan dien jij twee avonden per week beschikbaar te zijn.

 • Afdeling twee:

o Geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op deze afdeling werk jij sowieso drie avonden per week en dien je minimaal een keer per drie weken op zaterdag beschikbaar te zijn.

 • Afdeling drie:

o Geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Ook op deze afdeling werk jij ten minste drie avonden per week en dien je minimaal een keer per drie weken op zaterdag beschikbaar te zijn.

 • Afdeling vier:

o Geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Hier dien je twee avonden per week beschikbaar te zijn en minimaal twee zaterdagen per maand.Dit neem je mee

 • Ten minste een mbo niveau 2 diploma
 • Minimaal zes maanden met klantcontact, bijvoorbeeld als klantcontact medewerker, customer service medewerker, klantenservice medewerker, klantadviseur of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week
 • Kennis van en ervaring met de programma’s van Microsoft Office, zoals Word en Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, in verband met Nederlandstalig klantcontact
 • In staat en bereid om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen

 

Spreek jij al een aardig woordje Engels? Dan ga je hier zeker baat bij hebben op de werkvloer! Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Tilburg, Oisterwijk, Oosterhout, Breda, Kaatsheuvel of Waalwijk woont.

Ben jij de aangewezen persoon om een van de aangesloten telecom providers van Conduent te komen versterken? Waar wacht je dan nog op? Solliciteer vandaag nog, dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met jou op!Doorsturen
 
Uitzendwerk