Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Decemberheld PostNL Rotterdam

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 23 november 2021
Uren per week: 20
Salaris: Indicatie per uur
€ 953 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: 25503
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Wanneer de dagen weer korter worden en de nachten kouder gaat men logischerwijs op zoek naar zaken die ons opwarmen. Lekker met een dekentje knus op de bank en een kop warme thee. Wat dit scenario nog hartverwarmender maakt? Juist, een stapel liefdevolle kaarten om door te nemen. Als postsorteerder bij PostNL in Rotterdam zorg jij dat al deze kaarten op tijd worden geleverd. Mede door jouw werk zorg jij dat de feestdagen voor zoveel Nederlanders nog fijner gaan zijn dit jaar. Daarom spreken wij bij Manpower liever niet van postsorteerders, maar van decemberhelden. Voel jij je heldhaftig dit jaar? Lees dan vlug verder en solliciteer vandaag nog!

 

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders, ofwel decemberhelden, die in de decemberperiode willen werken bij PostNL in Rotterdam.

 

Met jouw werk als decemberheld zorg jij er mede voor dat vrijwel heel Nederland met een legendarisch goed gevoel het nieuwe jaar in knalt! Jouw aandeel hieraan lever jij door het controleren, labelen en sorteren van de post aan de sorteerlijnen. Dit doe jij met behulp van een machine. Verder kan het voorkomen dat er een keer een pakketje vast komt te zitten in de lijn. Deze haal jij dan zonder slag of stoot los. Zo verzeker je dat de lijnen door blijven gaan en iedereen op tijd hun post ontvangt!


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 11,07 per uur en vanaf 1 december wordt dit verhoogd naar € 11,17 per uur (exclusief toeslagen en vanaf 21 jaar en ouder)
 • Ploegentoeslagen van 20%. Dat betekent een brutosalaris van € 13,28 per uur (na 1 december € 13,40 per uur) wanneer je in de ochtend of avond werkt)
 • Bonus van 100% bovenop jouw salaris op zon- en feestdagen
 • Flexibele, parttime functie voor minimaal vier diensten per week
 • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL
 • Een gezellige werksfeer en werken bij hét bekendste postbedrijf van Nederland
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Wat is het grootste postbedrijf waar dagelijks miljoenen Nederlanders op kunnen bouwen? Dat is niet lastig toch, PostNL natuurlijk! Per dag verwerken de verschillende vestigingen van PostNL wel vijftien miljoen brieven en pakketten. Dat is op zich al een hele prestatie, maar wanneer de werkdruk oploopt tijdens de koude wintermaanden, dan tonen de medewerkers van PostNL pas hun ware superkrachten! Deze postsorteerders worden decemberhelden genoemd. Ben jij zo’n held?

 

Werktijden

PostNL werkt 24 uur per dag aan het verwerken van de post van alle Nederlanders. Zeker tijdens de feestmaanden lopen de aantallen hoog op, daarom zoeken zij helden voor de middagdienst. Voor het werken tussen 18.00 tot 22.00 uur ontvang je een toeslag van 20% bovenop je salaris. De werktijden zijn van 15.00 tot 20.00 uur.


Wij vragen dat jij minimaal vier diensten per week beschikbaar bent. Wat? Je wil zelfs meer werken? Over superhelden gesproken! In overleg is dit zeker een mogelijkheid.Dit neem je mee

 • Minimale beschikbaarheid van vier diensten per week
 • Ten minste zestien jaar oud, tenzij je avond- en/of nachtdiensten wilt werken, dan dien je minimaal achttien jaar oud te zijn
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen en verwerken van Nederlandstalige post en het begrijpen van Nederlandstalige veiligheidsinstructies
 • In staat om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichten, omdat je vooral staand werkt, waarbij je tot 15 kilogram tilt
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, het sorteercentrum is namelijk slecht bereikbaar met het OV

 

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Rotterdam zou wonen, bijvoorbeeld in Gouda, Dordrecht, Delft of Spijkenisse.


Zie jij jezelf al heldendaden verrichten bij PostNL? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk