Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Aan de slag bij CEVA Logistics Nieuwegein

Vacature bij: CEVA
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 27 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1733 - 1907 per maand € 10,00 - 11,00 per uur
Vacaturenummer: 26132
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Voor CEVA Logistics is Manpower op zoek naar jou! Als magazijnmedewerker bij CEVA ga jij vanuit het splinternieuw warehouse in Nieuwegein goederen van HEMA verwerken. Naast alle beloningen die deze baan te bieden heeft is een van de grootste voordelen het team waarin je komt te werken. Een van jouw nieuwe collega’s staat zelfs te popelen om jou over zijn werkdag bij CEVA te vertellen! Jeffrey vindt het vooral fijn dat zijn baan zoveel afwisseling biedt: “Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisselende orders. Iedere locatie ontvangt zijn eigen producten die ingepakt en verzonden moeten worden. Ik vind het leuk om hier verschil in te zien en te ontdekken.”. Als jij meer wil weten over werken bij CEVA heb jij geluk, want Jeffrey is nog niet uitgepraat. Lees hieronder meer! Zie jij het na het lezen van deze vacature wel zitten om collega te zijn van Jeffrey, dan hoef je alleen maar te solliciteren.

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar medewerkers die in het nieuwe magazijn van CEVA Logistics in Nieuwegein komen werken!

“Om 12.00 uur begint mijn shift. Samen met mijn collega’s begin ik met de dagstart. Dit is enorm fijn, want hierin bespreken we wat er die dag moet gebeuren en wie welke werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Zo weet ik na de dagstart dan ook precies wat ik die dag moet doen en kan ik dus zonder veel gedoe lekker aan de slag!

Eenmaal op de werkvloer heerst er altijd een gezellige sfeer. Wat ik vooral fijn vind is dat er naast hard werken altijd ruimte is om als collega’s onderling even een praatje te maken. Deze combinatie van lekker doorwerken en gezelligheid maakt dat de tijd voorbij vliegt! Voordat ik het weet ben ik alweer toe aan mijn tweede pauze. Deze pauze duurt langer, dus ik heb lekker de tijd om rustig wat te eten en te drinken in de kantine. Naast mijn eigen eten kan ik hier genieten van gratis, vers fruit dat CEVA elke dag aanbiedt.

Wanneer mijn pauze erop zit ga ik met een volle maag weer aan de slag met het picken van de orders op mijn lijstje. Tijdens de dagstart is er afgesproken dat ik na mijn pauze bezig zou gaan met orders van een andere locatie. Geen probleem, die afwisseling ligt mij wel! Daarbij zit mijn dag er alweer bijna op, dus ik werk nog even lekker door zodat ik mijn laatste pauze met een rustig gevoel in kan gaan. Oh kijk, daar komt mijn collega mij al ophalen voor de pauze!

Zo, dat was weer gezellig! Nu even kijken of ik nog wat extra orders kan picken of wellicht een van mijn collega’s een helpende hand kan bieden. Voor ik het weet is het alweer 21.00 uur. Wat dat betekent? Het einde van mijn shift! Samen met mijn collega’s haal ik mijn spullen uit mijn kluisje en kletsen we wat bij over de dag. Tijd om naar huis te gaan. Dit doe ik met een voldaan gevoel, want alles is afgerond voor vandaag. Morgen weer een nieuwe dag en ik kijk er nu al naar uit!”.

 

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 10,86 per uur (vanaf 21 jaar)
 • Salarisverhoging  vanaf € 13,- tot € 14,- per uur wanneer je doorgroeit naar een andere functie
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower met kans op een vast contract
 • Reiskostenvergoeding conform cao CEVA Logistics
 • Functie van minimaal 28 uur per week met mogelijkheid tot fulltime werken
 • Werken in het gloednieuwe warehouse in Nieuwegein met onder andere climate control en een moderne kantine
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Net als Jeffrey kun jij aan de slag gaan bij CEVA Logistics, een groot bedrijf in supply chain management en contractlogistiek. De meest recente werklocatie, tevens waar jij komt te werken, is gevestigd in Nieuwegein. Dit nieuwe warehouse is voorzien van vele gemakken, zoals onder andere climate control en er is een mooie, moderne kantine. CEVA hecht niet alleen veel waarde aan een fijne werkplek, maar ook aan jouw ontwikkeling als werknemer. Luister maar naar Jeffrey:

“Omdat het werk mij zo goed af ging heb ik flink wat nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden gekregen. Zo ga ik bijvoorbeeld binnenkort ook als mentor aan de slag om nieuwe collega’s in te werken!”.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag in verschoven dagdiensten. De werktijden zijn las volgt:

 • Van 6.00 tot 15.00 uur
 • Van 10.00 tot 19.00 uur
 • Van 12.00 tot 21.00 uur


Dit neem je mee

 • In staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen in verband met de verschoven werktijden
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week en bereidheid om in verschoven diensten te werken


Heb jij al eens met een handscanner gewerkt? Dan gaat dit goed van pas komen op de werkvloer! Tot slot woon je bij voorkeur in (de buurt van) Nieuwegein, Houten, Zeist, Woerden of IJsselstein.

Voel jij je geïnspireerd door het verhaal van Jeffrey en wil jij jouw eigen verhaal beginnen bij CEVA Logistics? Solliciteer dan vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op. CEVA en Jeffrey kijken uit naar jouw komst!Doorsturen
 
Uitzendwerk