Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Medewerker planning en backoffice Friesland

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Publicatiedatum: 14 oktober 2021
Uren per week: 37
Salaris: Indicatie per uur
€ 1764 - 2245 per maand € 11,00 - 14,00 per uur
Vacaturenummer: 25967
Interessant voor jou
  • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt puzzelen als planner en het verschil maakt met jouw administratieve skills? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en proactief? Lees dan snel verder! Uitzendbureau Manpower is namelijk op zoek naar een medewerker planning en backoffice voor een mooie opdrachtgever. Je kunt in deze rol rekenen op een brutosalaris tot € 14,76 per uur, een pensioenregeling en ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy. Plan je carrière en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is voor een opdrachtgever in regio Friesland op zoek naar een medewerker planning en backoffice medewerker.

Als medewerker planning en backoffice houd jij je bezig met de planning van orders en transport. Hierbij heb je contact met klanten en bedrijven. Verder zal je op de afdeling backoffice offertes calculeren en commissieorders bestellen.

Dit krijg je

  • Brutosalaris van € 11,41 tot € 14,76 per uur
  • Fulltime baan van 37 tot 40 uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower met kans op een direct contract bij de opdrachtgever
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower via 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat vloeren, raambekleding en zonwering verkoopt. Deze groeiende onderneming heeft een plezierige en informele werksfeer!

We kunnen op dit moment nog geen verdere informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
De werktijden in deze fulltime functie van 37 tot 40 uur zijn van 08.30 tot 17.30 uur, van maandag tot en met vrijdag.Dit neem je mee

  • Kennis van Microsoft Office, met name van Excel
  • Beschikbaarheid van minimaal 37 uur per week
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, in verband met het werken met Nederlandstalige documentatie
  • Affiniteit met of ervaring in de planning en administratief werk

Bij voorkeur woon je in (of in de buurt van) Drachten, Heerenveen, Groningen, Assen of Leeuwarden.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk